CLINIC WU2.jpg MC1_edited.jpg CLINIC 3_edited.jpg SHFG 1_edited.jpg SHIRTS 2.jpg JONGENS_edited.jpg HOTDOGS_edited.jpg _R9A6039.jpg VRIENDINNNEN_edited.jpg KEEPER 2_edited.jpg TENTEN_edited.jpg BARBEQUE1.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Woordje van het bestuur

20-1-2023  | 

Beste leden, vrijwilligers, ouders, sponsoren en andere betrokkenen,

Wat was 2022 een bewogen jaar. We begonnen met een lock down en een geannuleerde zaalcompetitie. Een hockeyvereniging waarvan de competitie niet doorgaat dat kan alleen maar beter worden!

Gedurende dit jaar konden we weer langzaam op gang komen waar we na de zomervakantie eindelijk weer op een normale manier met de competitie van start konden gaan. Enige voordeel van deze tijd was dat er aan het clubhuis hard gewerkt kon worden en dan ook is gedaan zoals dat ook nu weer het geval is.

We hebben een heel leuk feest gehad, georganiseerd door de evenementencommissie en natuurlijk vele sportieve wedstrijden waar het uiteindelijk allemaal om draait.

Zo werd een treurige start van het jaar omgevormd tot een prachtig jaar!

Na de ALV is er een heuse PR commissie ontstaan en hebben zich meerdere vrijwilligers aangesloten bij de jongste jeugd commissie die meteen weer actief aan de slag zijn gegaan en nu onder andere weer in volle voorbereiding zijn met de organisatie voor "kennismaken met sport”. De sponsorcommissie zal een dezer dagen weer van start gaan, de scheidsrechterscommissie is en blijft actief zoals ook de accommodatiecommissie, ledencommissie, het wedstrijdsecretariaat alle trainers, coaches en managers en de technische commissie. De kledingcommissie die ons jaren heeft voorzien van kleding en keeperspullen heeft aangegeven te gaan stoppen.

Dank aan allen die al actief waren of zijn geweest en van harte welkom aan de nieuwe vrijwilligers. Het gevaar is dan altijd dat je iemand overslaat dus aan allen die iets doen voor onze mooie vereniging ook jij bedankt!

Belangeloos zetten deze mensen zich keer op keer in. Niet omdat het moet maar omdat het kan en ook gewoon fijn is. Omdat het goed voelt om een steentje bij te kunnen dragen en omdat het leuk is.

SAMEN draaien we deze club!

Op de club wil je zijn! Hier beleven we samen de leukste tijden. Als team voor, tijdens en na de wedstrijd, op het veld, naast het veld en met feestjes.

Daarom beginnen we in 2023 in plaats van met een nieuwjaarsborrel met een feestelijk openingsmoment van het seizoen op 10 maart a.s. om 20.30 uur

Daar zullen ook nog de prijzen worden uitgereikt voor de beste verkoper van loten van de grote clubactie.

Op zaterdagmorgen 11 maart is het bestuur vanaf 10 uur aanwezig op de club om eenieder te voorzien van een plak krentewegge met koffie of thee.

We hopen op een mooi en sportief 2023 en zien jullie graag op of langs het veld!

Het bestuur.