CLINIC WU2.jpg BARBEQUE1.jpg KEEPER 2_edited.jpg CLINIC 3_edited.jpg VRIENDINNNEN_edited.jpg _R9A6039.jpg HOTDOGS_edited.jpg JONGENS_edited.jpg SHIRTS 2.jpg SHFG 1_edited.jpg MC1_edited.jpg TENTEN_edited.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

HCHN verhoogd contributie niet

1-12-2022  | 

Hockeyclub HCHN verhoogd contributie niet

Tijdens de ALV heeft het bestuur van hockeyclub HCHN bekend gemaakt dat de contributie, ondanks de gestegen energiekosten, niet zal worden verhoogd. De huidige contributies liggen tussen de €120 (Benjamin) en € 287,50 (senior) per seizoen en dat blijft dus nog even zo.

Daarnaast is er gesproken over het opknappen van de kleedkamers, waarvoor een bedrag is gereserveerd. Nieuwbouw wordt nog even in de ijskast gezet. De kantine is in de Corona periode helemaal gerenoveerd en ziet er weer fantastisch uit.

Tijdens de ALV werd Dames 1 nog even in het zonnetje gezet. Dames 1 speelde mee in de Silver Cup en haalde de 4e ronde, waar ze gelijk speelden tegen 1e klasser EHV uit Enschede, waarna ze helaas op shoot outs verloren.

Ook werden de "Vrijwilligers van het Jaar” gekozen en deze keer was dat de Technische Commissie, bestaande uit Merel Roddeman, Karlijn Knobbe en Juliet van Soest.

De laatste wedstrijden op het kunstgras worden komend weekend gespeeld, daarna start de zaalhockey competitie weer. In De Voordam in Hellendoorn zullen ook de zaaltrainingen plaats gaan vinden.
Bijlage: HCHN7.jpeg