SHFG 1_edited.jpg HOTDOGS_edited.jpg SHIRTS 2.jpg BARBEQUE1.jpg JONGENS_edited.jpg CLINIC WU2.jpg KEEPER 2_edited.jpg CLINIC 3_edited.jpg TENTEN_edited.jpg MC1_edited.jpg _R9A6039.jpg VRIENDINNNEN_edited.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Sport- en cultuurfestival

16-9-2022  | 

Afgelopen zaterdag vanaf 13:00 uur stond HCHN met een kraampje en een minihockeyveldje op het sport- en cultuurfestival in het centrum van Nijverdal. (Jonge) voorbijgangers werden aangemoedigd om een hockeystick te pakken en een parcours te doen of simpelweg de bal te raken. Er was ook een challenge om het parcours op tijd af te leggen, met onderstaande uitslag. De jeugdige winnaars per categorie mogen rekenen op een waardebon ter waarde van een hockeybal. Lieke en Peter worden uitgenodigd om een drankje te komen nuttigen bij de Silvercup van onze D1 tegen Dash aanstaande vrijdag 16 september om 20:30 uur.

Hockeyers t/m 9 jaar
Loa 17 sec
Saar 18 sec
Fie 18 sec
Iris 21 sec

Hockeyers jeugd vanaf 10 jaar
Juuleke 9 sec
Nicole 10 sec

Niet-hockeyers jeugd vanaf 10 jaar
Donte 13 sec
Tijn 15 sec
Silvie 17 sec
Lynn 17 sec
Julian 24 sec
Stefan 24 sec
Jeslynn 26 sec

Niet-hockeyers 30+
Lieke 13 sec
Peter 15 sec

De deelname aan de challenge was vrij bescheiden. Na een relatief rustige aanloop werd het zo druk op het veld dat er geen ruimte meer was om ongehinderd het parcours te doen en meedoen was belangrijker dan winnen in veel gevallen.

 

Het was heel mooi om te zien hoe onze jeugdige HCHN-ers zich ontpopten als hockeyinstructeur en ook niet vergaten om na afloop de folder mee te geven. Met vereende krachten werd om 17:00 uur het veld ontmanteld en in de aanhangwagen geladen om hem de volgende dat terug te kunnen brengen naar Goor.

 

Hartelijk dank aan iedereen die heeft geholpen op deze mooie dag en nog een extra dank aan MHC Goor voor het uitlenen van hun mini-veld.

 

Karin Schröder


 

boven: Na 1.5 uur schroeven is het veldje bijna klaar in afwachting van een drukke dag.

onder: Het veldje is zondag weer netjes afgeleverd en opgezet bij MHC Goor