CLINIC WU2.jpg KEEPER 2_edited.jpg VRIENDINNNEN_edited.jpg TENTEN_edited.jpg JONGENS_edited.jpg SHIRTS 2.jpg MC1_edited.jpg BARBEQUE1.jpg CLINIC 3_edited.jpg _R9A6039.jpg HOTDOGS_edited.jpg SHFG 1_edited.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

MD 1 kampioen

13-6-2022  | 

Zaterdag 11 juni is HCHN MD 1 kampioen geworden in de 4eklasse. Wij stonden voor aanvang van de wedstrijd op doelsaldo op de eerste plaats. Onze tegenstander Hardenberg MD2 stond op de tweede plaats met hetzelfde aantal wedstrijdpunten.

Het was een zeer spannende wedstrijd, in het eerste kwart kwamen wij op voorsprong door Merle en stond het 1-0, in het tweede kwart zakte het iets in en was Hardenberg MD 2 af en toe gevaarlijk. In het derde respectievelijk vierde kwart scoorden Lene, Lois en Fenne, toen was de strijd gestreden en konden wij na het laatste fluitsignaal gaan feest vieren.


Doelpunten zijn belangrijk, echter minstens zo belangrijk is dat dit behaald is als team, door heel hard werken en inzet van alle toppers uit MD 1, dus ook hulde voor Dani, Noa, Rubia, Imke, Sarah, Juuleke, Evy, Willemijn, Lejla en Lisa!!!