SHIRTS 2.jpg BARBEQUE1.jpg _R9A6039.jpg CLINIC 3_edited.jpg CLINIC WU2.jpg JONGENS_edited.jpg SHFG 1_edited.jpg VRIENDINNNEN_edited.jpg MC1_edited.jpg HOTDOGS_edited.jpg KEEPER 2_edited.jpg TENTEN_edited.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

YU MAN RACE zoekt crew

28-4-2022  | 

Deze zomer, op 27 en 28 augustus, wordt er in Nijverdal weer een groots sportevenement georganiseerd: de YU MAN RACE, voorheen Strongmanrun. Zaterdag 27 augustus is de YU MAN RACE KIDS OBSTACLE RUN en de halve Marathon, zondag 28 augustus is de YU MAN RACE OBSTACLE RUN.

Wat heeft dit met HCHN te maken? Welnu, wij zijn benaderd of wij als lokale sportclub vrijwilligers (sporters en/of ouders van 16 jaar of ouder) willen en kunnen leveren. Nu is samen helpen aan een evenement nuttig en heel gezellig, dus willen we dit van harte aanmoedigen. Om de teamspirit te vergroten, zal de bijbehorende vrijwilligersvergoeding voor de club in zijn geheel toekomen aan het team van de desbetreffende vrijwilliger(s) te besteden aan een leuke teamactiviteit.

Kijk voor inspiratie op: http://yumanrace.com/, motiveer je teamgenoten en hun ouders en meld je (per team) aan via [email protected]. Graag duidelijk vermelden of het om 27 of 28 augustus gaat of beide dagen.

Met vriendelijke groet,

Karin Schröder