CLINIC 3_edited.jpg BARBEQUE1.jpg MC1_edited.jpg _R9A6039.jpg SHIRTS 2.jpg KEEPER 2_edited.jpg SHFG 1_edited.jpg JONGENS_edited.jpg CLINIC WU2.jpg VRIENDINNNEN_edited.jpg TENTEN_edited.jpg HOTDOGS_edited.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Spelreglement zaalhockey

17-11-2021  | 

Beste HCHN-ers,

De zaalcompetitie zal volgende maand eindelijk weer van start gaan. Wij kijken hier onwijs naar uit! Vorige week is door de Commissie Spelregels op de KNHB website het nieuwe spelreglement gepubliceerd. Vandaag zijn daarbij ook het briefingsfilmpje en de afspraken en de aanvullende afspraken online gezet.

 

Vragen stellen

Mocht je na het lezen van het spelreglement, het kijken van het filmpje en het lezen van de aanvullende documenten, nog vragen hebben, dan kun je die indienen bij de Commissie Spelregels via deze link. De vragen en antwoorden worden vervolgens behandeld in de online vragenuurtjes die via Microsoft Teams gepland zijn.

 

Vragenuurtjes

Je kunt zelf bepalen wij welk vragenuurtje je aanwezig wilt zijn. Er is geen onderscheid in niveaus van fluiten of beoordelen. Je kunt ook inloggen om mee te luisteren als je zelf geen vragen in hebt gediend. Hieronder tref je de data aan inclusief de linkjes naar Teams. Op de dag en het tijdstip van het vragenuurtje dat je wilt bijwonen klik je op de betreffende link en dan wijst de rest zich vanzelf.

 

 

Inloggen doe je door op het moment van de sessie op de betreffende link te klikken en dan gaat het verder bijna vanzelf. Zorg dat jouw camera en geluid uit staan in verband met de kwaliteit van de verbinding. We verzoeken je tijdens de sessie geen foto’s of beeldopnames te maken om te delen in het kader van de privacywetgeving.