VRIENDINNNEN_edited.jpg JONGENS_edited.jpg SHIRTS 2.jpg CLINIC 3_edited.jpg CLINIC WU2.jpg MC1_edited.jpg SHFG 1_edited.jpg HOTDOGS_edited.jpg TENTEN_edited.jpg _R9A6039.jpg KEEPER 2_edited.jpg BARBEQUE1.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Grote Clubactie - Steun HCHN

15-9-2021  | 
Beste HCHN-ers,

Aanstaande zaterdag 18 september is de aftrap van de grote club-actie, hij begint heel vroeg dit jaar. Omdat is gebleken dat vooral onze jonge leden heel enthousiast en succesvol zijn in het verkopen van de lootjes, is besloten om alleen voor de F tot en met D jeugd lotenboekjes uit te delen*. Lootjes kopen kan natuurlijk iedereen. Dit kan via één van de jonge leden of direct via deze link:


Vanaf vandaag worden de lotenboekjes uitgedeeld. Ze zijn weer voorzien van een persoonlijke QR-code, dus invullen kan ook digitaal (vanaf 18 september!). Dat laatste scheelt veel invulwerk na afloop, maar met de hand invullen kan ook nog steeds.
Voor het best-verkopende lid is er weer een mooie prijs en het ziet ernaar uit dat we het best-verkopende team dit seizoen ook weer kunnen trakteren op een uitje pannenkoek eten 😊.

De actie loopt tot en met 23 november (dit is de uiterste invoerdatum). Dit betekent dat uiterlijk 1 november de boekjes via de teammanagers weer worden verzameld en per team worden ingevoerd. Per team worden hier 2 vrijwilligers voor gezocht. 

Met vriendelijke groet,
Karin Schröder

*Voor de oudere teams willen we dit jaar een andere, wellicht hockey-gerelateerde sponsoractie doen, ideeën zijn welkom.