CLINIC 3_edited.jpg MC1_edited.jpg VRIENDINNNEN_edited.jpg KEEPER 2_edited.jpg CLINIC WU2.jpg SHFG 1_edited.jpg TENTEN_edited.jpg _R9A6039.jpg JONGENS_edited.jpg HOTDOGS_edited.jpg BARBEQUE1.jpg SHIRTS 2.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Invulling bardiensten

13-9-2021  | 

Beste HCHN-ers,

Zoals bij de meesten van jullie wel bekend is, begint binnenkort het nieuwe seizoen weer. En daar zijn we allemaal vreselijk blij mee! Eindelijk weer hockeyen en langs de lijn staan in het zonnetje.

Met de start van het nieuwe seizoen was het ook de bedoeling om het bardienstenschema aan te gaan passen. Wat we graag wilden is een schema van bardiensten, naar een schema waarbij de diensten onafhankelijk van de wedstrijden worden ingepland. Ons doel was om dit seizoen hiermee te starten en dit als "test-periode" te gaan implementeren tot aan de herfstvakantie.Wegens diverse redenen is het helaas niet gelukt dit tijdig op te zetten.

Maar daarmee is dit idee niet van de baan! Hoewel we wat vertraging hebben opgelopen in de organisatie hiervan, willen we dit toch graag ZSM inzetten. Het levert - behalve wat langere bardiensten - namelijk veel voordelen: denk daarbij aan minder bardiensten en makkelijker inzetbaarheid en wisselmogelijkheden van de diensten.

Ik vraag jullie om jullie begrip en verzoek jullie allen om in ieder geval tot aan de herfstvakantie nog op de "oude" manier de diensten in te vullen. We zijn ermee bezig en zodra het idee op een goede manier is uitgewerkt, communiceren we dit direct.

Nogmaals dank voor jullie begrip.

Met vriendelijke groet namens het bestuur,

 

Michel Hoskens