VRIENDINNNEN_edited.jpg HOTDOGS_edited.jpg CLINIC 3_edited.jpg MC1_edited.jpg BARBEQUE1.jpg JONGENS_edited.jpg SHFG 1_edited.jpg CLINIC WU2.jpg SHIRTS 2.jpg KEEPER 2_edited.jpg TENTEN_edited.jpg _R9A6039.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Begeleiding juniorenwedstrijden

11-6-2021  | 
Beste HCHNers,
Vanwege de wisselende corona-maatregelen en de wens om teams met minimale bezetting wedstrijden te laten doen, is er wellicht onduidelijkheid ontstaan over de begeleiding van de junioren teams, met name bij thuiswedstrijden.  Bij deze willen wij benadrukken dat de junioren teams door één volwassene (teammanager of plaatsvervanger) moeten worden begeleid die in noodgevallen kan optreden. Dit kunnen we niet aan de jonge coaches overlaten. Voor uitwedstrijden gaat dit vanzelf aangezien de rijdende ouders bij de wedstrijd aanwezig zijn.
Een heel aantal teammanagers heeft dit als vanzelfsprekend al op deze wijze ingevuld en dit bericht is om enige twijfel hieromtrent weg te nemen. De teams zonder teammanager zullen even goed onderling moeten afstemmen wie deze rol op zich neemt. Het gaat dus om één persoon, publiek langs de lijn is nog niet toegestaan.
Mvg,
Karin Schröder