VRIENDINNNEN_edited.jpg MC1_edited.jpg JONGENS_edited.jpg SHIRTS 2.jpg CLINIC 3_edited.jpg SHFG 1_edited.jpg CLINIC WU2.jpg TENTEN_edited.jpg _R9A6039.jpg KEEPER 2_edited.jpg BARBEQUE1.jpg HOTDOGS_edited.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Corona update

3-5-2021  | 

Beste HCHN-ers,

We hebben als club gedurende de laatste maanden heel veel superleuke activiteiten gezien op de club. Mede door de inzet van veel mensen, hebben we talloze onderlinge partijen kunnen spelen. Dat heeft de club echt levendig gehouden en daar zijn we natuurlijk heel blij mee.

Maar hoewel we sinds kort weer van de terrassen kunnen genieten, is er helaas nog steeds niets veranderd ten aanzien van de beperkingen aangaande het gebruik van de sportfaciliteiten. Dat geldt ook voor het gebruik van de kantine en kleedkamers.

Dat betekent dus nog steeds:

- Geen gebruik maken van de kantine.
- Geen gebruik maken van de kleedkamers.
- Geen publiek langs de lijn.
- Niet blijven hangen op de club na onderlinge wedstrijden en/of trainingen.

Ons dringend verzoek is om aan iedereen (begeleiding, trainers en/of coaches) die gebruik maakt van de velden (in welke vorm dan ook: training of onderlinge wedstrijd) en daarvoor een sleutel gebruikt, NIET de kantine open te doen. Uiteraard is het geen probleem voor de begeleiding of coach om even koffie of thee te pakken maar graag daarna de kantine weer afsluiten, zodat de kantine niet gebruikt wordt door anderen dan de begeleiding. Daarnaast het dringend verzoek geen andere artikelen (voeding of drinken) uit de kantine te gebruiken, zonder eerst te overleggen met mij.

Hoe graag we het ook anders zouden willen, helaas moeten we het nog heel even met elkaar volhouden. We gaan - zodra het weer kan - met alle inzet proberen het sport-feestje voor jong en oud weer zo aangenaam en gezellig mogelijk maken!

Bedankt voor jullie inzet begrip.

 

Groet namens het bestuur,

Michel Hoskens