SHIRTS 2.jpg KEEPER 2_edited.jpg MC1_edited.jpg CLINIC WU2.jpg SHFG 1_edited.jpg JONGENS_edited.jpg BARBEQUE1.jpg HOTDOGS_edited.jpg VRIENDINNNEN_edited.jpg TENTEN_edited.jpg _R9A6039.jpg CLINIC 3_edited.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Woordje van de voorzitter

29-4-2021  | Beste leden,

Na de persconferentie vorige week heeft de KNHB bekend gemaakt dat zij hebben besloten de competities te beëindigen. Echt heel jammer maar begrijpelijk.
De besmettingen zijn nog steeds volop aanwezig dus deze beslissing was onvermijdelijk.
Gelukkig hebben we bij HCHN nog geen meldingen gekregen van ernstig zieke leden/ouders. We hopen ook vooral dat dit zo blijft.
Laten we hopen dat er de komende maanden volop zal worden gevaccineerd zodat we het nieuwe seizoen in september weer als "vanouds” kunnen beginnen.

Hoewel we met een seizoen te maken hebben waar we geen competitie kunnen spelen wil dit niet zeggen dat er niets gebeurd in en rondom het hockeyveld.
We zijn heel erg blij met onze jongste jeugdcommissie die echt heel enthousiast is in het iedere zaterdag begeleiden van de jongste jeugd en daarnaast ook nog andere leuke dingen organiseert voor deze groep.

Ook worden er allerlei onderlinge competities gespeeld en mogen zelfs al een tijdje de veteranen teams onder voorwaarden trainen.
Naast de onderlinge wedstrijdjes zie ik ook andere wedstrijdjes voorbij komen bijvoorbeeld in de zin van pubquiz of Kahoot. Erg leuk om te zien hoe samen allerlei dingen worden bedacht om toch contact te houden met elkaar.

De accommodatiecommissie is nog steeds druk bezig met plannen en ontwerpen hoe nu verder het clubhuis en omgeving aan te pakken.

Ook al kunnen we op dit moment nog geen competitie spelen, toch worden er al voorbereidingen getroffen voor het nieuwe seizoen. Over de indelingen wordt al nagedacht en de data van de selectietrainingen zijn bij de spelers al bekend.
Als we kijken naar de hoeveelheid teams, maar ook het niveau, dan gaat het echt een geweldig seizoen worden!

Naast de indelingen moeten we natuurlijk ook ieder jaar weer zorgen voor voldoende trainers en coaches.
Gideon, trainer van dames 1 heeft aangegeven te willen stoppen met ingang van het komend seizoen. Wij willen hem danken voor zijn inzet en veel succes wensen bij zijn verdere loopbaan.

We zijn erg blij te kunnen melden dat Bram Jansen zijn taak gaat overnemen. Bram gaat training geven aan dames 1 alsmede aan de meisjes A1 en zal ook trainingscoördinator blijven. We willen Bram graag hiermee feliciteren en gaan uit van een prettige samenwerking!
Daarnaast zullen de TC leden Karlijn Knobbe, Merel Roddeman en Juliet van Soest als trainersbegeleiders onze trainers met raad en daad gaan bijstaan. Met deze 4 toppers is de trainersbegeleiding voor het komend seizoen al geregeld!

Rest mij om te zeggen dat ik het mis om de jeugd te zien spelen op en om het veld, de sociale contacten langs de lijn en het gezellig een biertje of wijntje met elkaar kunnen drinken. Kortom ik mis jullie!

Met sportieve groet

Karin van Boxtel

voorzitter