SHFG 1_edited.jpg TENTEN_edited.jpg HOTDOGS_edited.jpg CLINIC 3_edited.jpg KEEPER 2_edited.jpg JONGENS_edited.jpg VRIENDINNNEN_edited.jpg _R9A6039.jpg SHIRTS 2.jpg MC1_edited.jpg CLINIC WU2.jpg BARBEQUE1.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Zaterdag 20/2 start interne competitie jeugd

16-2-2021  | 
Deze week zal de temperatuur flink gaan stijgen en hebben we als TC besloten een interne competitie voor de jeugd van HCHN op te starten.
Volgende week is het voorjaarsvakantie, maar wij krijgen zoveel geluiden dat onze jeugdleden staan te popelen om weer te starten met hockeyen dat we hebben besloten om a.s. zaterdag al te starten met deze interne competitie mits uiteraard er geen sneeuw meer ligt op onze velden.
Alle teams in de jeugd zullen worden ingedeeld en gaan wedstrijden gaan spelen. Hoe de poule indeling en het wedstrijd schema eruit gaat komen te zien zal morgen op de website staan en deze informatie zal tevens worden gedeeld via je coach.
Reglement:
1. Zoals hierboven genoemd wordt er gespeeld volgens het schema dat de TC heeft opgesteld. Hiervan mag niet worden afgeweken. De wedstrijden zullen door het wedstrijdsecretariaat in lisa worden ingepland.
2. Het HCHN terrein zal op zaterdagmorgen tijdig geopend worden door de jongste jeugd commissie en afgesloten worden door de laatst spelende teams.
3. Alleen jeugdspelers van de ingeplande wedstrijden, de begeleiding (maximaal 2 per team) en scheidsrechters hebben toegang tot het complex. Hierop worden geen uitzonderingen gemaakt!
4. Elk team dient uiterlijk vrijdagavond per e-mail het wedstrijdsecretariaat ([email protected]) te informeren wie namens het betreffende team als Toezichthouder zal fungeren. Deze Toezichthouder dient minimaal 18 jaar te zijn en houdt toezicht op de naleving van de Corona regels. Verder ziet deze Toezichthouder erop toe dat de teams op de afgesproken tijd hun wedstrijd beginnen en direct na de wedstrijd het complex zo spoedig mogelijk weer verlaten. Het is nadrukkelijk niet toegestaan voor spelers om bij een volgende of eerdere wedstrijden als toeschouwer op het complex te verblijven. Verder is de Toezichthouder met de Toezichthouders van de andere teams verantwoordelijk voor het deurbeleid. Tijdens de wedstrijden mogen er geen personen worden toegelaten op het complex anders dan jeugdspelers van de ingeplande wedstrijden en de begeleiding (maximaal 2 per team).
5. De scheidsrechters worden door de scheidsrechterscommissie ingedeeld.