BARBEQUE1.jpg HOTDOGS_edited.jpg MC1_edited.jpg JONGENS_edited.jpg KEEPER 2_edited.jpg VRIENDINNNEN_edited.jpg CLINIC WU2.jpg SHFG 1_edited.jpg _R9A6039.jpg TENTEN_edited.jpg CLINIC 3_edited.jpg SHIRTS 2.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Verslag mc2 tegen md3

27-1-2021  | 
Afgelopen zaterdag hadden we weer een wedstrijd, we speelden tegen MD3 en twee trainers van hun deden mee. Wij hadden zelf drie gastspeelsters van MB4. We hadden afgesproken aan het begin van de wedstrijd dat als we de bal hadden dat we langs de zijkanten zouden spelen, dat ging best goed. We hadden ook afgesproken dat we snel aan gingen sluiten als we in de aanval waren. Dat lukte een paar keer heel goed maar soms ging de tegenstander er door heen, maar onze keeper hield de ballen goed tegen.

In de rust stonden we 3-1 voor. In de rust hebben we afgesproken dat we de bal zo snel mogelijk proberen te passen van de ene naar de andere kant dit ging soms heel goed. En we scoorden nog vier keer. We kregen ook nog twee doelpunten tegen omdat de trainers van het andere team te sterk waren. De eindstand was 7-4. Als we deze afspraken volhouden gaan we denk ik nog beter spelen.

Ook md3 speelde heel goed. Ze hebben speelsters die slim tussen en achter de linies kruipen en dan gemakkelijk scoren. Leuk om te zien dat er bij hun ook meer lijn komt en talenten zich ontwikkelen. Hun keeper hield ook ballen goed tegen, waardoor mc2 niet aan scoren toe kwam. Echter aan het eind van de wedstrijd waren ze wel op. Maar dat is ook niet verwonderlijk, hun gemiddelde leeftijd is 10 jaar! 

Puck.