CLINIC WU2.jpg HOTDOGS_edited.jpg KEEPER 2_edited.jpg SHFG 1_edited.jpg MC1_edited.jpg SHIRTS 2.jpg TENTEN_edited.jpg JONGENS_edited.jpg VRIENDINNNEN_edited.jpg BARBEQUE1.jpg CLINIC 3_edited.jpg _R9A6039.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Een sportief en gezond 2021!

29-12-2020  | Het was een bewogen jaar. Niemand had kunnen voorspellen dat het zo’n vreemd en spannend jaar zou worden. De afgelastingen, registratie en routing op de club, geen toeschouwers, gesloten clubhuis, hockeyen op 1,5 meter etc. Maar wat hebben we met zijn allen hard gewerkt en altijd in mogelijkheden gedacht. Graag bedanken we alle vrijwilligers, ouders en leden die hebben meegedacht, gewerkt en flexibel, actief en positief zijn gebleven. Dankzij jullie hebben we zoveel en zo lang mogelijk kunnen blijven hockeyen en doortrainen. Ook in 2021 blijven we vooral denken in wat er wel kan!

Ook onze sponsoren willen we extra bedanken in deze bijzondere en voor sommige sponsoren lastig, coronatijd. Als dank hebben de leden van onze sponsorcommissie een heerlijke fles wijn rondgebracht.

Hopelijk kunnen we in 2021 iedereen weer ontmoeten op de club. We kijken er allemaal naar uit om weer samen te kunnen sporten en te genieten van ons favoriete hockeyspel met mooie resultaten op het veld en veel plezier en gezelligheid daarbuiten.

Namens het bestuur, een heel goed, gezond en sportief 2021!

 

Karin van Boxtel

voorzitter