MC1_edited.jpg HOTDOGS_edited.jpg JONGENS_edited.jpg _R9A6039.jpg SHFG 1_edited.jpg CLINIC 3_edited.jpg VRIENDINNNEN_edited.jpg TENTEN_edited.jpg KEEPER 2_edited.jpg SHIRTS 2.jpg BARBEQUE1.jpg CLINIC WU2.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Inleveren boekjes grote clubactie

12-11-2020  | 
De grote clubactie loopt ten einde en het wordt tijd dat alle jongste jeugd en junioren leden hun lotenboekjes weer inleveren. De volgende stap is dat de handgeschreven machtigingen worden ingevoerd in het systeem van de grote clubactie. Dit wordt per team geregeld. Wellicht vult de teammanager de loten in, maar liever zijn er twee of drie ouders die even willen helpen. De loten die met een QR code zijn verkocht zitten al in het systeem, dat scheelt weer.

Voor de link naar de invoer-website, account en inlogcode of een andere vraag kan je een mail sturen naar [email protected], dan help ik je verder. De boekjes moeten uiteindelijk allemaal bij mij in bewaring komen (liefst als pakketje per team).

Tot 30 november kunnen loten worden ingevoerd. Mocht je nog wat loten willen verkopen terwijl je boekje is ingeleverd, dan kan je natuurlijk nog met (een foto van) je persoonlijke QR code op stap. Dit kan ook tot 30 november. Het lid dat de meeste lootjes heeft verkocht wacht zoals gebruikelijk een welverdiend presentje.

De opbrengst van de actie komt ten goede aan extra hockeymateriaal.

Met vriendelijk groet,
Karin Schröder