SHIRTS 2.jpg JONGENS_edited.jpg VRIENDINNNEN_edited.jpg TENTEN_edited.jpg MC1_edited.jpg CLINIC 3_edited.jpg KEEPER 2_edited.jpg SHFG 1_edited.jpg HOTDOGS_edited.jpg BARBEQUE1.jpg CLINIC WU2.jpg _R9A6039.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Corona update

15-10-2020  | 
Beste HCHN-ers,

Het zal je niet zijn ontgaan: met ingang van gisteren tot en met 11 november is een nieuwe set Corona maatregelen van kracht. Dit betekent geen wedstrijden tegen andere clubs en alleen trainen onder de 18 jaar. De kantine was al dicht... We volgen hierin de richtlijnen van de overheid en de KNHB.

Helaas verandert de wereld soms snel onder invloed van externe factoren, maar we willen graag actief bezig blijven met het bestrijden van het vervelende Corona-virus. Daarom het volgende verzoek:

Naar aanleiding van het groeiende aantal corona besmettingen, verzoeken we iedereen dringend in geval van positieve gevallen dit ZSM te communiceren binnen de betreffende teams. Uiteraard heeft ieder zijn eigen verantwoordelijkheid hierin, maar als club willen graag voorkomen dat HCHN een brandhaard van Corona wordt. En we geloven dat dit het beste kan worden voorkomen, door open communicatie. Voor vragen kun je altijd contact opnemen (bij voorkeur via WhatsApp) met mij.

Alvast bedankt voor jullie medewerking!

Met vriendelijke groet namens HCHN,
Michel Hoskens.
06-52 577 101
-->