BARBEQUE1.jpg SHIRTS 2.jpg TENTEN_edited.jpg MC1_edited.jpg HOTDOGS_edited.jpg CLINIC WU2.jpg SHFG 1_edited.jpg KEEPER 2_edited.jpg JONGENS_edited.jpg _R9A6039.jpg CLINIC 3_edited.jpg VRIENDINNNEN_edited.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Corona update

29-9-2020  | 

Beste HCHN leden, ouders en belangstellenden,

Naar aanleiding van de aangekondigde Covid-19 maatregelen tijdens de persconferentie van het kabinet op 28 september 2020, is met ingang van dinsdag 29 september 2020 de kantine tot nader order gesloten.

Ook is het niet langer mogelijk publiek langs de velden toe te staan.
De overheid geeft aan dat chauffeurs van kinderen die een uitwedstrijd spelen, vallen onder de noemer teambegeleiding en mogen dus blijven kijken naar de wedstrijd. Dit geldt echter niet voor ouders (of andere personen) die de kinderen brengen naar een thuiswedstrijd. Zij worden als toeschouwer beschouwd en mogen dus helaas niet blijven kijken.

Tot nadere order is het sportpark van HCHN dus alleen toegankelijk voor spelers, trainers, bestuursleden, begeleiders van gastenteams en leden van de diverse commissies. We verzoeken iedereen dringend om de bezoeken zoveel mogelijk te beperken en alleen te komen als het noodzakelijk is.

Mocht er aanvullende informatie ter beschikking komen, dan communiceren we dit uiteraard zo spoedig mogelijk.

We vinden het als bestuur uiteraard erg jammer dat we deze maatregelen moeten nemen. Maar we vertrouwen erop dat iedereen mee zal werken, zodat we allen in de nabije toekomst weer volop kunnen genieten van onze club.

 

Namens het bestuur met vriendelijke groet,

Michel Hoskens.
Bestuurslid accommodatie.