KEEPER 2_edited.jpg MC1_edited.jpg SHFG 1_edited.jpg HOTDOGS_edited.jpg _R9A6039.jpg BARBEQUE1.jpg TENTEN_edited.jpg CLINIC WU2.jpg SHIRTS 2.jpg VRIENDINNNEN_edited.jpg JONGENS_edited.jpg CLINIC 3_edited.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Coronaregels Kantine

29-8-2020  | 
Beste mensen,

Zoals iedereen wellicht bekend, is de kantine gedurende de lock-down volledig onder handen genomen. Het resultaat is geweldig! De bar is volledig vervangen en inrichting en de vloer zijn vernieuwd. Op de achtergrond zijn we druk bezig om - met deze vernieuwde kantine - ook de organisatie van het gebruik ervan te verbeteren. Daar zullen we op korte termijn op terug komen, dus tot die tijd blijven we nog even volgens de huidige richtlijnen werken.

Voor het komende weekend staan er een aantal oefenwedstrijden en drieluiken gepland waar jullie teams aan meedoen. Naar alle waarschijnlijkheid hebben jullie daarbij de kantinediensten geregeld, zoals dat voorheen ook ging. Helaas moeten we echter met het vervelende aspect van corona rekening houden. Daarom is de nieuwe kantine voorbereid op gebruik, met inachtneming van deze regels. Daarbij moeten we ook vragen om aan alle kantinedienst medewerkers (en eventuele andere aanwezige vrijwilligers) de corona-regels te hanteren.

In de bijlage tref je een overzicht van de regels waar we als club aan moeten voldoen. Daarnaast tref je een registratie-formulier. De kantinedienst dient te vragen om mensen die gebruik maken van de kantine of het terras (als ze er echt gaan zitten), dit in te vullen. Dit hoeft niet voor mensen die slechts drinken of eten halen en zich verder niet begeven in de kantine of op het terras. Een aantal geprinte kopieën zullen in de kantine klaar liggen.

Het dringende verzoek aan jullie om deze regels door te geven/mailen aan de desbetreffende kantinedienst medewerkers!!

HCHN wil graag dat we veilig kunnen sporten en gebruik kunnen maken van de kantine.

Alvast alle dank.

--
Met vriendelijke groet,
Michel Hoskens