TENTEN_edited.jpg SHFG 1_edited.jpg JONGENS_edited.jpg HOTDOGS_edited.jpg CLINIC WU2.jpg MC1_edited.jpg BARBEQUE1.jpg VRIENDINNNEN_edited.jpg CLINIC 3_edited.jpg SHIRTS 2.jpg _R9A6039.jpg KEEPER 2_edited.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Woordje van de Voorzitter

3-6-2020  | 
Woordje van de voorzitter

Aan alle leden en iedereen die HCHN een warm hart toedraagt.
 
We leven op dit moment in een onzekere en turbulente tijd. Gelukkig zijn inmiddels de maatregelen enigszins versoepeld zodat we weer voorzichtig aan het trainen zijn.
Waar het begonnen is weten we intussen allemaal, maar waar het zal eindigen weet niemand. 

Afgezet tegen alles wat er gebeurt en wat er misschien nog gaat gebeuren, neemt sport maar een bescheiden plaats in. Hoewel, ik betrap mij erop dat ik het wel degelijk mis. Het sporten zelf maar zeker ook de gezellige momenten aan de zijlijn. Laatst hoorde ik iemand nog zeggen "nooit gedacht dat ik die lelijke kantine nog zou missen maar wat zal ik blij zijn als ik er weer naar toe mag”. 

En dit alles in een jubileumjaar dat voor HCHN een zeer feestelijk jaar had moeten worden.

Kantine
Maar in alle mindere tijden gebeuren er ook veel mooie dingen en gaan sommige dingen, weliswaar aangepast, gewoon door.
Zo ook onze kantine. Al weken lang is een groep mensen hard aan het klussen om deze te renoveren. Wanden zijn geschilderd of van nieuwe materialen voorzien, stroomdraden opnieuw aangelegd of weggewerkt, op dit moment zijn ze bezig met een nieuwe bar, er zit een nieuw plafond in en noem maar op. Ongelooflijk hoe hard er aan wordt gewerkt en meer nog hoe prachtig het nu al is en nog meer zal worden.

Indeling
Ook voor onze technische commissie gaat alles gewoon door. Veel lastiger allemaal omdat het nu op afstand moet. De indelingen zijn gemaakt, gepubliceerd en na persoonlijke reacties weer enigszins aangepast . Goed om te weten dat de indeling niet kan wachten, omdat we tijdig onze teams bij de bond moeten inschrijven. Ook voor hen was het veel lastiger en zoeken naar een weg die past bij de tijd van nu.
Complimenten voor de commissie en natuurlijk hopen we dat iedereen in een team is ingedeeld waarmee het een leuk, gezellig en vooral sportief seizoen gaat worden. 

PR commissie
We hebben op dit moment bijna niemand meer in de PR commissie helaas en zouden heel graag mensen hebben die dit willen oppakken. 
Je hoeft geen ster te zijn in stukken schrijven, ook niet actief op pad om alle nieuws en teams bij te houden. 

Het zou heel leuk zijn als uit iedere lijn (a-b-c-d etc) zich iemand meldt die af en toe wat foto’s aanlevert of een stukje schrijft over wat er allemaal gebeurt  met de teams in die lijn. Zo houden we met elkaar binding en weten we wat er bij jong en oud speelt. Door in een commissie deel te nemen, krijg je zelf ook meer een band met de club en met de mensen die er allemaal rondlopen.
Het kost niet veel tijd en het meeste kun je gewoon vanuit huis doen.
Heb je interesse of wil je wat meer weten?  Bel dan gewoon even met Karin van Boxtel 06-22026452 (voorzitter).

Als laatste wens ik iedereen met name alle gezondheid toe. Houd rekening met elkaar en met voldoende afstand.

Ook bij HCHN doen we het allemaal samen!

Met sportieve groet
Karin