VRIENDINNNEN_edited.jpg HOTDOGS_edited.jpg SHIRTS 2.jpg SHFG 1_edited.jpg JONGENS_edited.jpg TENTEN_edited.jpg CLINIC 3_edited.jpg CLINIC WU2.jpg KEEPER 2_edited.jpg BARBEQUE1.jpg _R9A6039.jpg MC1_edited.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Communicatie rondom hervatten training, afsluiting huidig seizoen en start nieuw seizoen HCHN

5-5-2020  | 
Gelukkig, er mag weer worden getraind. Boven de 18 is helaas nog niet toegestaan in verband met door de regering uitgevaardigde richtlijnen. HCHN heeft een protocol "Verantwoord trainen bij HCHN” opgesteld, welke via de website wordt gepubliceerd. Deze ligt ter goedkeuring bij de gemeente, waarop wij antwoord verwachten uiterlijk 5 mei aanstaande. Na instemming door de gemeente geldt dat de jeugd tot en met de D-elftallen (12 jaar) zonder beperking vanaf woensdag 6 mei kan trainen en voor de jeugd tussen 13 en 18 jaar met inachtneming van de 1,5 meter afstand.

De Technische Commissie (TC) heeft trainingsschema’s opgesteld die met deze beperking rekening houden en tevens uitdagend, nuttig en leuk zijn. Tevens heeft de TC de trainingstijden aangepast, zodat teams op verschillende momenten arriveren voor en vertrekken van de trainingen. Tijdens trainingsavonden zal een door HCHN aangestelde toezichthouder aanwezig zijn om te borgen dat een ieder zich aan de afspraken en afstand houdt. Uiteraard blijven de algemene uitgangspunten inzake Corona gelden. Mocht je dus verkouden zijn, verhoging hebben, hoesten of benauwdheidsklachten ervaren, blijf dan thuis en kom niet naar de training. Tot en met 15 mei aanstaande zal worden getraind in de huidige teamindeling. Dit vormt op deze wijze enigszins een afsluiting van het seizoen voor de bestaande teams.

Er zal geen competitie meer worden gespeeld en selectietrainingen zijn niet te organiseren op dit moment. Op basis van input van trainers, coaches en bestaande voorkeuren binnen teams heeft de TC een voorlopige teamindeling voor het nieuwe seizoen opgesteld. Op 8 mei zal deze teamindeling via de website bekend worden gemaakt. Vanaf 16 mei zal in de nieuwe teamindeling worden getraind. Op deze wijze hebben de teams een hele goede en langer voorbereiding voor het nieuwe seizoen. Het is een voorlopige teamindeling, zodat er gedurende de trainingsweken en aan het begin van het nieuwe seizoen, mocht dat gewenst zijn, wisselingen in overleg kunnen plaatsvinden. In geval van vragen over de voorlopige indeling is het verzoek om deze kenbaar te maken [aan de lijncoördinator] of [via één email adres].

Wij vragen de leden en ouders van leden kennis te nemen van het protocol "Verantwoord trainen bij HCHN” en de daarin opgenomen adviezen in acht te nemen, zodat de trainingen voor de kinderen kunnen doorgaan.

Met sportieve groet,

TC en bestuur HCHN