CLINIC WU2.jpg CLINIC 3_edited.jpg SHIRTS 2.jpg BARBEQUE1.jpg HOTDOGS_edited.jpg SHFG 1_edited.jpg KEEPER 2_edited.jpg JONGENS_edited.jpg TENTEN_edited.jpg VRIENDINNNEN_edited.jpg _R9A6039.jpg MC1_edited.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Competities uitgesteld en clubhuizen dicht tot 7 april

15-3-2020  | 

De KNHB heeft het complete competitieprogramma voor alle teams tot 7 april afgelast naar aanleiding van de aangescherpte kabinetsmaatregelen in verband met het coronavirus. Waar de hockeybond eerder al adviseerde de clubhuizen te sluiten voor alle activiteiten, moeten alle sportverenigingen op last van de overheid nu dicht blijven tot 7 april.

De nieuwe maatregelen betekenen dat er een week langer niet wordt gehockeyd dan afgelopen donderdag al werd afgekondigd door de KNHB. De hockeybond maakte vrijdag bekend dat alle teamactiviteiten voor de nationale teams tot 1 april werden gestaakt. Ook die termijn is met een week verlengd. Het spreekt voor zich dat ook de door de KNHB georganiseerde activiteiten gedurende dezelfde periode geen doorgang vinden.

Internationaal besloot de EHL vorige week donderdag het Final 8-event in Amsterdam, dat van 9 tot en met 13 april zou worden gehouden, af te gelasten. De FIH kwam een dag later met het bericht dat er tot 15 april niet wordt gespeeld in het kader van de FIH Pro League.