CLINIC 3_edited.jpg SHFG 1_edited.jpg CLINIC WU2.jpg JONGENS_edited.jpg VRIENDINNNEN_edited.jpg SHIRTS 2.jpg BARBEQUE1.jpg HOTDOGS_edited.jpg TENTEN_edited.jpg _R9A6039.jpg KEEPER 2_edited.jpg MC1_edited.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Yes! We mogen naar de 2e klasse!

9-2-2020  | 

Het was soms behoorlijk afzien voor de dames veteranen (ook wel veterinnen genoemd) om in hun eerste seizoen direct te moeten spelen in de 1e klasse!

 

Soms werden we met 10-0 weggespeeld, daar was geen lol aan te beleven. Maar met een goede verdediging hebben we sommige wedstrijden toch nog knap met 2-1 of 3-1 weten te verliezen! 

 

We zijn echter ontzettend blij dat we vandaag gehoord hebben dat we vanaf maart in de 2e klasse mogen uitkomen. We hopen hierdoor eindelijk wat meer op niveau te kunnen gaan hockeyen en ook ruimte voor aanval te krijgen ;-)

 

Aan de gezelligheid ontbreekt het sowieso niet. Ook al verloren we met 10-0, we bleven lachen! Ook het volgende avondje weg staat al weer gepland. We hebben een mooie club dames, maar kunnen er altijd nog wat bij gebruiken! We trainen elke dinsdagavond om 20.00 uur en spelen op zondag wedstrijden. 

 

Wil je ook bij deze leuke, gezellige damesclubjes aansluiten? Stuur dan Martine of Sharon even een appje of mail naar [email protected]