CLINIC WU2.jpg TENTEN_edited.jpg BARBEQUE1.jpg SHFG 1_edited.jpg HOTDOGS_edited.jpg MC1_edited.jpg SHIRTS 2.jpg VRIENDINNNEN_edited.jpg JONGENS_edited.jpg KEEPER 2_edited.jpg CLINIC 3_edited.jpg _R9A6039.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

De School Hockey Fun Games (SHFG) heeft vrijwilligers nodig!

4-9-2019  | 

Het toernooi vindt dit jaar plaats op 3 en 4 oktober (tussen 17 en 20 uur). Anders dan anders wordt het dit jaar dus op 2 avonden georganiseerd i.p.v. een hele zaterdag. Voor de jeugd van HCHN vervallen beide avonden alle trainingen.

Natuurlijk hebben wij ook nu weer verschillende medewerkers nodig want SHFG kan niet zonder vrijwilligers. SHFG is een belangrijk toernooi om onze hockeysport te promoten en naamsbekendheid van HCHN te vergroten. De aanwas van nieuwe hockeyers is mede hierdoor de laatste jaren zeer gestegen. Op dit toernooi komen jaarlijks zo’n 350 kinderen in aanraking met hockey en soms voor de 1stekeer. We willen de gezelligheid (veiligheid) van HCHN uitstralen, maar ook gewoon laten merken dat hockey een mooie sport is.

We hebben je dus hard nodig, geef je daarom snel op bij Sem 0637141853 of Sharon 0653895384 of stuur een mailtje naar:[email protected]en geef aan wat je zou willen doen.

Opbouw - medewerkers
Wij zoeken minimaal 6 personen die de avond ervoor kunnen helpen met versieren van het clubhuis, tent klaarzetten en het uitzetten van de velden etc.

EHBO - medewerkers
Wij zoeken voor beide avonden 2 mensen die kennis hebben op het gebied van EHBO. Van de EHBO vrijwilligers wordt verwacht dat ze deze avond op de EHBO-post aanwezig zijn om kinderen, die zich bezeerd hebben, gemakkelijk te helpen.

Bar – medewerkers
Wij zoeken enthousiaste vaders/moeders die ‘s avonds achter de bar, keuken etc. willen helpen met verschillende werkzaamheden. De taken zijn vooral verkoop achter de bar, bijvullen van de voorraad en wat schoonmaak werkzaamheden.

Spelbegeleiders
Wij zoeken enthousiaste spelers uit dames 1 en 2, heren 1, veterinnen, veteranen, A- of B-spelers en natuurlijk vaders en moeders die kennis hebben van de hockeyspelregels. Die één van de avonden wedstrijden willen begeleiden. Aan jou de taak het spel met een plezierige sportieve sfeer te laten verlopen zodat kinderen het hockeyspel beter onder de knie krijgen.

Snoepverkopers
Wij zoeken enthousiaste jongens/meiden (vanaf C leeftijd) die buiten willen helpen met de verkoop van verschillende soorten snoep.

Fotograaf
Wij zoeken iemand met een goede camera, die het leuk vindt om gave actiefoto's tijdens de verschillende spellen te maken.

Algemeen – medewerkers
Buiten alle bovengenoemde klussen is er vaak nog van alles te doen op dit soort avonden. Het zou fijn zijn als we extra handen hebben voor hand-en- spandiensten op de avonden zelf.