MC1_edited.jpg HOTDOGS_edited.jpg SHIRTS 2.jpg CLINIC WU2.jpg SHFG 1_edited.jpg BARBEQUE1.jpg TENTEN_edited.jpg KEEPER 2_edited.jpg JONGENS_edited.jpg CLINIC 3_edited.jpg _R9A6039.jpg VRIENDINNNEN_edited.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Informatie namens de TC

4-9-2019  | 
Nog een aantal dagen en dan begint de competitie voor de meeste teams weer.

Meerdere meidenteams zitten op dit moment behoorlijk vol. Geweldig dat we zoveel leden hebben kunnen plaatsen en dat er nog steeds nieuwe leden zich aanmelden, maar dit vraagt ook om aandacht van ons als TC om dit in goede banen te leiden voor het gehele jaar.

Op dit moment geldt dat nieuwe leden in de D, C en B meidenlijn alleen kunnen meetrainen, maar nog geen competitie kunnen gaan spelen, omdat de teams in deze leeftijdscategorieën vol zitten.

Afhankelijk van het aantal aanmeldingen zullen vanaf de winterperiode wijzigingen in de teams kunnen plaatsvinden.

Dit geeft ons de kans om tegen die tijd bijvoorbeeld een extra team in een leeftijdscategorie te formeren, hierdoor kunnen we meer speelminuten creëren per speler en hopen wij het spelplezier hier mee te kunnen bevorderen. Hiervoor kunnen wel bepaalde verschuivingen in bestaande teams gaan plaatsvinden.

Wij zullen u op de hoogte houden van deze voortgang. Voor nu wensen wij als TC een ieder een sportief en plezierig hockeyseizoen!

Met sportieve groet,
namens de TC