SHFG 1_edited.jpg VRIENDINNNEN_edited.jpg JONGENS_edited.jpg HOTDOGS_edited.jpg KEEPER 2_edited.jpg CLINIC 3_edited.jpg CLINIC WU2.jpg SHIRTS 2.jpg _R9A6039.jpg BARBEQUE1.jpg MC1_edited.jpg TENTEN_edited.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Aanvullende informatie lidmaatschap opzeggen

15-6-2019  | 

Beste leden

 

De teamindelingen zijn zo goed als bekend, de laatste trainingen zijn gestart. Zo richting afronding van het seizoen willen we jullie via dit bericht attenderen op praktische zaken m.b.t. lidmaatschap, zodat de richtlijnen voor iedereen duidelijk zijn:

·Mocht je onverhoopt toch nog je lidmaatschap willen opzeggen, doe dit dan voor 17 juni a.s. Doe je dit niet dan gaan we ervan uit dat je lid blijft en ben je contributie verschuldigd voor het seizoen 2019/2020.

·Ben je het komend seizoen uitwonend student: geef dit dan ook voor 1 september door aan de ledenadministratie. Dan kunnen je gegevens verwerkt worden.

·Lidmaatschap/contributie: de huidige tarieven staan vermeld op de website. Voor het seizoen 2019/2020 worden de lidmaatschapskosten vastgesteld tijdens de volgende Algemene LedenVergadering. Deze organiseren we z.s.m. na de zomer. Mocht je hierover vragen hebben stuur dan een mail naar [email protected]

·Tot slot geven we toelichting op ons bericht m.b.t. de EUR 25,- administratiekosten. Deze kosten brengen we in rekening als er tussentijds administratieve wijzigingen worden doorgegeven die effect hebben op de hele administratie in ons systeem (lisa), de afstemming met de KNHB en de boekhouding/factureren. Deze kosten brengen we (conform onze bevoegdheid zoals vermeld in de statuten) in rekening als je het lidmaatschap opzegt en binnen 6 maanden weer lid wordt en als je tussentijds wijzigingen in je situatie doorgeeft (bijv. studentlidmaatschap ) die gevolgen hebben voor de administratie/boekhouding.