CLINIC 3_edited.jpg BARBEQUE1.jpg CLINIC WU2.jpg VRIENDINNNEN_edited.jpg _R9A6039.jpg JONGENS_edited.jpg SHFG 1_edited.jpg SHIRTS 2.jpg TENTEN_edited.jpg KEEPER 2_edited.jpg MC1_edited.jpg HOTDOGS_edited.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Woordje van de voorzitter

13-6-2019  | 

Beste leden,

Wat een veel bewogen seizoen was het. Wat een enthousiasme en levendigheid zit er onze prachtige hockeyclub. Goed om hier samen bij stil te staan en van te genieten wat we allemaal gerealiseerd hebben het afgelopen jaar. Commissies, vrijwilligers, trainers, coaches, managers en bestuur hebben enorm hard gewerkt om dit seizoen weer te laten slagen. Bedankt voor jullie inzet, doorzettingsvermogen en tomeloze energie, ook als het soms tegenzit.

Dames 1 heeft een fantastisch seizoen gespeeld, met een mooie overwinning tijdens de laatste wedstrijd én ze mogen mee doen aan de play-offs in Schiedam op 16 juni a.s. Meisjes B1 zijn de terechte winnaar in hun poule geworden. Na de winterstop zijn ze niet verslagen en kampioen geworden! Nogmaals van harte gefeliciteerd met dit prachtige resultaat.

Het afgelopen seizoen waren er veel nieuwe initiatieven om geld in te zamelen voor de club en waren er gezellige evenementen voor de leden. O.a. een sinterklaasfeest voor de allerjongsten, oliebollenactie, nieuwjaarsborrel, een 8tal-kamp een B-kamp, shoot out club kampioenschap, wijnproeverij, violenverkoop, disneyfeest, hockeylessen verzorgen voor de Elim school, slotdag en supersundays. Nogmaals dank voor jullie inzet om dit te realiseren.

Trots zijn we op de professionele opzet van onze scheidsrechter-afdeling. Het niveau van onze scheidsrechters en de organisatie hiervan is ook door de hockeybond opgevallen. Veel ouders, vrijwilligers en leden hebben inmiddels een scheidsrechterkaart behaald en diverse leden hebben hun CS+ opleiding gevolgd. Sommigen zelfs daarna nog de BIO opleiding. Een nieuw talent is inmiddels gevonden. Er zijn niet veel clubs in de regio die dit op deze manier voor elkaar hebben. Complimenten hiervoor speciaal aan Marij en Mark de Vries.

Onze wens en eigenlijk meer noodzaak voor onze accommodatie, is een deel nieuw bouwen en het huidige clubgebouw renoveren. Hiervoor waren we met een nieuwe commissie al een heel eind op weg totdat de financiële problemen bij de gemeente ontstonden. Door de financiële problemen bij de gemeente, staat de bijdrage die bij de gemeente hiervoor was begroot nu onder druk en is het even afwachten of we met deze plannen verder kunnen. In het nieuwe seizoen houden we jullie op de hoogte over deze ontwikkelingen.

Dan nog het laatste, geweldige nieuws dat er een veterinnenteam van start gaat bij HCHN. Een groep dames heeft dit initiatief genomen en ze kregen direct veel aanmeldingen. Voor de 30+ dames die nog graag willen doen, is er zeker nog plaats. Mét of zonder hockey ervaring! Tot slot, vergeet niet om 16 juni a.s. Dames 1 te komen aanmoedigen in Schiedam. We wensen jullie veel succes. Ik hoop dat iedereen een geweldige vakantie heeft en graag tot ziens in het nieuwe seizoen!

Met sportieve groet,

Karin van Boxtel

Voorzitter