HOTDOGS_edited.jpg MC1_edited.jpg CLINIC 3_edited.jpg TENTEN_edited.jpg SHFG 1_edited.jpg SHIRTS 2.jpg CLINIC WU2.jpg VRIENDINNNEN_edited.jpg BARBEQUE1.jpg JONGENS_edited.jpg _R9A6039.jpg KEEPER 2_edited.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

HCHN veterinnenteam gaat van start

8-6-2019  | 


Woensdag 5 juni j.l. hebben we veel enthousiaste dames geïnformeerd over veterinnenhockey.  We zijn trots om te vertellen dat we in september kunnen starten met een team in de veterinnen competitie. We vinden het ontzettend gaaf dat dames uit Wierden, Ommen, Rijssen en Holten zich ook hebben aangemeld voor het veterinnenteam. 
Momenteel zijn er ca. 13 dames die met de competitie willen mee doen. Maar de groep mag wel een stuk groter worden, omdat het fijn is om elkaar te kunnen afwisselen voor deze zondagscompetitie. Een prettige en flexibele inzet, in combinatie met het gezinsleven. Ca. 20 veterinnen in één team zou ideaal zijn. 
Dinsdag 25 juni a.s. om 20.30 uur en op dinsdag 2 juli en dinsdag 9 juli a.s. om 20.00 uur starten we om met elkaar een balletje te slaan. Weer even kennis te maken met het spel. Voor de nieuwe dames dé gelegenheid om de basisbeginselen van het hockeyen aan te leren door een ervaren hockeytrainer. Na deze drie trainingsavonden kijken we wat een definitieve, geschikte trainingsavond zal zijn. Grootste kanshebber is de dinsdag - of woensdagavond.  

Ken jij een 30+er waarvan je denkt dat hockey haar "nieuwe " sport kan zijn? Dan kan ze zich vrijblijvend opgeven voor een training, om op die manier kennis te maken met de sport en het team. Wil je liever alleen blijven trainen en niet met de competitie mee doen? Dan is dat natuurlijk mogelijk. Kom gerust kennis maken met ons, op één van de hierboven genoemde trainingsavonden. Voor meer informatie en vragen over veterinnenhockey, mail naar [email protected]