JONGENS_edited.jpg CLINIC 3_edited.jpg VRIENDINNNEN_edited.jpg _R9A6039.jpg MC1_edited.jpg KEEPER 2_edited.jpg CLINIC WU2.jpg SHIRTS 2.jpg TENTEN_edited.jpg SHFG 1_edited.jpg HOTDOGS_edited.jpg BARBEQUE1.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

MB1 KAMPIOEN

30-5-2019  | 

Een fantastisch resultaat.

Na de winterstop hebben ze geen punt verloren! Vanuit de zaal waren ze meteen op volle kracht. Alles wat geleerd was in de zaal, kwam zeer goed tot uiting in hun spel. Vervolgens stelden de meiden allen wederom een doel: ‘vooral leren focussen en niet bezig zijn waar je geen invloed op hebt’. En dat is meer dan gelukt. Tegenstanders en zelfs scheidsrechters van andere clubs gaven aan dat ze een goed spelende ploeg waren zowel tactisch als technisch. Maar vooral spirit toonde als ploeg. De meiden zijn dit jaar terechte winnaar van hun poule geworden met 74 doelpunten voor en slechts 9 tegen. Ik als coach ben apentrots op deze fijne meidengroep. Dames 1 pas maar op, er komt een goed spelende en scorende generatie aan!

Helaas hadden we te kampen met enkele blessures maar dat heeft ze ook niet in de weg gestaan, MC1 viel gemakkelijk in omdat ze gewoon meegingen in de flow. MC1-invallers bedankt. Op hun beurt viel MB1 ook veelvuldig in bij Dames 1, waar ze enorm van genoten en hun leermomenten pakten.

MB1 heeft alles dit seizoen zelf geregeld en georganiseerd, een top aanvoerder en manager vormden met mij de ‘staf’. Daarnaast doen ze ook bijna allemaal iets voor de club; een voorbeeld voor velen. Ik kijk terug op een geweldig seizoen, MB1 bedankt.

Gischja