CLINIC WU2.jpg VRIENDINNNEN_edited.jpg KEEPER 2_edited.jpg JONGENS_edited.jpg SHFG 1_edited.jpg MC1_edited.jpg HOTDOGS_edited.jpg CLINIC 3_edited.jpg _R9A6039.jpg SHIRTS 2.jpg BARBEQUE1.jpg TENTEN_edited.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Teamindeling

27-5-2019  | 

Beste leden/ouders,

 

Teamindeling

De TC is momenteel druk bezig met de indeling voor het nieuwe seizoen. De indeling wordt gemaakt in samenspraak met de collega lijncoördinatoren en met de trainers/coaches. Zij zijn in de afgelopen periode ook gevraagd een beoordelingslijst in te vullen omtrent de ontwikkeling en prestaties van spelers. Op basis van deze informatie tezamen wordt de opzet voor de indeling gemaakt. Natuurlijk zijn wij daarbij ook afhankelijk van aantallen in een leeftijdscategorie om passende teams te kunnen formeren. Maar u kunt ervan overtuigd zijn dat de TC alle moeite doet om elke speler zo zorgvuldig mogelijk in te delen.


De publicatie van de nieuwe indeling/selecties zullen wij eerst aan de coaches/managers tonen en zal vervolgens op woensdag 5 juni op de site worden gepubliceerd.

 

Inloopavond
Sinds vorig jaar organiseren wij een inloopavond voor leden en/of ouders om een toelichting te krijgen op de teamindelingen indien dit nodig is. Dit keer zal dit zijn op vrijdag 7 juni a.s. van 19.30-20.30 uur in ons clubhuis. De TC coördinatoren zullen u dan te woord staan.

 

(Selectie)trainingen

Vanaf dinsdag 11 juni beginnen de jeugd selectietrainingen (indien nodig) en zullen de overige teams in de nieuwe formatie gaan trainen. De definitieve jeugd(selectie)teams zullen op vrijdag 14 juni bekend gemaakt worden. De trainingstijden zullen vooraf gecommuniceerd worden.

 

De selectietrainingen voor dames 1 zullen zijn op 12, 14, 19 en 21 juni op de reguliere trainingstijd van dames 1 (zie site). De definitieve selectie van dames 1 zal op 23 juni gepubliceerd worden. Ben je nog geen lid en wil je meedoen met de selectietrainingen van dames 1, stuur dan een mail naar [email protected]

 

Opzeggen

Mocht je willen opzeggen voor het nieuwe seizoen, wat wij natuurlijk niet hopen, dan kan dit uiterlijk tot maandag 17 juni 2019. Na deze datum word je bij de bond ingeschreven voor het nieuwe seizoen. Dit houdt tevens in dat je contributie verschuldigd bent voor het nieuwe seizoen. Opzeggen kan alleen via de website. Log in de HCHN portal en via het opzegformulier kun je je lidmaatschap opzeggen. Word je na beëindigen van je lidmaatschap toch binnen 6 maanden weer lid, dan berekenen we éénmalige kosten van € 25,--. Deze kosten hebben te maken met het vele administratieve werk om je inschrijving te realiseren.