SHIRTS 2.jpg TENTEN_edited.jpg MC1_edited.jpg CLINIC 3_edited.jpg HOTDOGS_edited.jpg BARBEQUE1.jpg KEEPER 2_edited.jpg CLINIC WU2.jpg SHFG 1_edited.jpg JONGENS_edited.jpg _R9A6039.jpg VRIENDINNNEN_edited.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Clubkampioenschap Shoot Out bij HCHN!

16-4-2019  | 

Ben jij de Shoot Out Koning of Koningin van onze club? Of ben jij de Keeper of Keepster die een Shoot Out het beste pareert? Ben je niet ouder dan 17 jaar? Doe op zaterdag 4 mei a.s. mee met ons nieuwe clubkampioenschap Shoot Out en maak kans op deelname aan het NK Shoot Out in Amsterdam.

 

Op zaterdag 4 mei a.s. om 13.00 uur organiseren wij het clubkampioenschap Shoot Out. Jeugdleden van de A- t/m D, die niet ouder zijn dan 17 jaar, gaan dan uitmaken wie zich een jaar lang de beste Shoot Out-nemer of Shoot Out-stopper van onze club mag noemen. De managers van de betreffende teams hebben inmiddels bericht gehad, dat zij 2 meisjes en 3 jongens per team mogen aandragen. Je krijgt deze week vanzelf bericht van je teammanager wie er uit je team mag meedoen. Ben je verhinderd vanwege de vakantie, dan kun je dat direct aan je teammanager laten weten.

 

District kampioenschap en NK Shoot Out

Tijdens ons clubkampioenschap Shoot Out, wordt duidelijk welke 4 veldspelers (2 jongens en 2 meisjes) en 2 keepers (1 jongen en 1 meisje) zich plaatsen voor het districtskampioenschap van het NK Shoot Out op 19 mei in Deventer. Gaat dat daar óók supergoed? Dan kun je je zelfs plaatsen voor het Nederlands Kampioenschap Shoot Out 2019 op 23 juni bij hockeyclub AMVJ in Amsterdam!

 

Extra oefentraining voor de deelnemers

Voor diegene die door hun teammanager zijn benaderd om mee te doen, hebben we een extra oefentraining ingelast. We willen je graag helpen om in de periode vóór het clubkampioenschap, op 4 mei, te oefenen op het nemen van Shoot Outs en te ervaren hoe gaaf en leuk dat is. Op woensdag 24 april a.s. volg je de extra training. De exacte trainingstijd krijg je via je teammanager te horen.  

 

Heb je nog vragen? App je teammanager voor meer informatie of mail naar de [email protected]

 

We zien je graag op zaterdag 4 mei! Je teamgenoten vinden het super tof als je ze komt aanmoedigen. Graag tot dan!

 

Met sportieve groeten,

 

 

Marco van der Pol, Rutger van der Schaaf, Karin van Boxtel en Annemieke Borkent