JONGENS_edited.jpg SHFG 1_edited.jpg SHIRTS 2.jpg MC1_edited.jpg BARBEQUE1.jpg CLINIC 3_edited.jpg CLINIC WU2.jpg KEEPER 2_edited.jpg _R9A6039.jpg VRIENDINNNEN_edited.jpg HOTDOGS_edited.jpg TENTEN_edited.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

‘In memoriam Caroline Regtuit’

5-2-2019  | 

Op vrijdag 1 februari 2019 is Caroline Regtuit overleden. Zo plotseling. Ieder die het nu weet kan het niet begrijpen. Veel mensen binnen HCHN hebben haar persoonlijk gekend. Ze was de moeder van Hidde en Wessel Witteveen, die beiden bij HCHN hebben gehockeyd. Ze hoorde bij Niels, een van onze trouwe veteranen, die vorig jaar afscheid heeft genomen van HCHN, omdat Caroline en hij in Lochem zijn gaan wonen.

 

Caroline heeft gehockeyd in het zondag-veterinnenteam. Ze was coach van de teams waar haar zoons in speelden, ze zat in de jeugdcommissie en ze is wedstrijdsecretaris geweest. Ze was gedurende een aantal jaren een enthousiasmerende en drijvende kracht binnen de club.

En het belangrijkste van alles, Caroline, was gewoon Caroline.

Caroline hockeyde bij Almelo totdat ze de knoop doorhakte en bij HCHN ging hockeyen. Als laatste vrouw was zij zeer gedreven om geen bal door te laten, de keeper te beschermen en aanwijzingen te geven over het hele veld. Ze was vrolijk en goedlachs, maar ze kon ook streng en serieus zijn als niet alle hockey-ladies goed hun best deden op het veld. Zij vond dat als je iets deed, dan moest je dat goed doen en anders maar beter niet. Kortom, ze vond HCHN af en toe een ‘zootje ongeregeld’, maar wél gezellig, zei ze er lachend bij. Haar niet aflatende optimisme over onze capaciteiten, haar enthousiasme om er toch iets van te maken elke zondag weer, haar humor en relativeringsvermogen, dat was echt wat we nodig hadden. We zijn zelfs bijna kampioen geworden.

 

Sinds vorig jaar zomer woonden Caroline en Niels in Lochem op een tijdelijk adres. Ze zouden eind van deze maand verhuizen naar een nieuw huis, ook in Lochem. Ze was zo blij met dit vooruitzicht. Ze hadden alles mooi voor elkaar en het was slechts een kwestie van tijd. En nu, nu opeens is alles voorbij. Deze vrolijke weg, waarop ze met zoveel plezier richting de toekomst liepen, is abrupt afgesneden en er is alleen nog maar verdriet om Caroline die er niet meer is.

 

Woorden schieten tekort. Namens HCHN wensen wij Niels, Hidde en Wessel heel veel sterkte.

 

Karin van Boxtel

voorzitter

 

met dank aan Mariët Klein Nagelvoort