HOTDOGS_edited.jpg CLINIC WU2.jpg TENTEN_edited.jpg KEEPER 2_edited.jpg JONGENS_edited.jpg SHFG 1_edited.jpg SHIRTS 2.jpg VRIENDINNNEN_edited.jpg _R9A6039.jpg BARBEQUE1.jpg CLINIC 3_edited.jpg MC1_edited.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Kledingcommissie zoekt Ondersteuning!

21-1-2019  | 

De kledingcommissie bestaat uit 2 enthousiaste dames en 1 heer die op zoek zijn naar ondersteuning! 

De kerntaak van de commissie is het zorgen voor het beheer en de uitgifte van de wedstrijdshirts/teamtassen/keeperskleding aan de teams. 

 

In de praktijk bekent lid zijn van de kledingcommissie, dat je tijdens het seizoen aanspreekpunt bent voor als er nieuwe teamtassen nodig zijn (als nieuwe teams beginnen), materialen / shirts zoek of defect zijn. Dan zorg je voor vervanging. Gezocht wordt naar 2-3 enthousiaste ouders die willen instappen en het op termijn willen overnemen. 

 

De piek in de werkzaamheden zit aan het eind van het seizoen (in juni) en voor de opstart (in aug/sept). Dan neemt de kledingcommissie van alle teams de uitgeleende materialen weer in ontvangst, controleert of alles in goede staat en aanwezig is. Om vervolgens voor de opstart van het seizoen weer te zorgen dat er nieuwe tassen gereed staan. 

 

Op die momenten zit een piek in het werk, maar met 2-3 ouders gaat het helemaal lukken. Dus heb je interesse om een aantal keren per jaar te ondersteunen in de kledingcommissie? Reageer dan op dit bericht of praat een keer met Marleen van der Wal en/of Esther Maathuis. Marleen is bereikbaar op nummer 06-30 59 26 26.  Zij willen je graag informeren.