SHFG 1_edited.jpg JONGENS_edited.jpg BARBEQUE1.jpg MC1_edited.jpg CLINIC WU2.jpg SHIRTS 2.jpg _R9A6039.jpg KEEPER 2_edited.jpg HOTDOGS_edited.jpg TENTEN_edited.jpg CLINIC 3_edited.jpg VRIENDINNNEN_edited.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Nieuwjaarsborrel en ledenvergadering bij HCHN

17-1-2019  | 

Onder het genot van een hapje en een drankje hebben we vrijdag 11 januari j.l., een aantal onmisbare vrijwilligers van HCHN in het zonnetje gezet.

Sanne Bessembinder is unaniem verkozen tot scheidsrechter van het jaar. Na het behalen van haar scheidsrechterkaart, bleek zij een talentvolle ‘fluitster’ te zijn en een voorbeeld voor velen.

Matthijs Bos is benoemd tot vrijwilliger van het jaar, vanwege zijn vele hand en spandiensten bij onze club. Matthijs is een zeer behulpzame, vriendelijke en accurate man. Hij staat altijd klaar voor onze vereniging. Een onmisbare kracht voor HCHN.

Jos Romate is benoemd tot Lid van verdienste. Jos is bestuurslid geweest, die ook zelf op het hockeyveld staat. Samen met vrijwilligers, onder andere  Gischja en Marij, heeft hij goed kunnen samen werken om de kwaliteit en het technisch kader van het hockeyspel omhoog te brengen. Na zijn bestuursperiode heeft hij het even kunnen laten om zich actief in te zetten voor de club. Maar al vrij snel hebben ze Jos toch weten te strikken bij de Technische Commissie. Ook daar is zijn inbreng onmisbaar. De meiden A1 zijn erg blij hem als coach te mogen hebben en zijn het afgelopen jaar onder zijn leiding enorm gegroeid. Jos is een man die je kan vertrouwen en op wie je kan bouwen. Jos Romate, een gouden gozer voor HCHN.

Geïntroduceerd als nieuwe bestuursleden zijn:

Annemieke Borkent als Secretaris.
Michel Hoskens als bestuurslid Algemene Zaken.

Daarnaast zijn de zeer enthousiaste meiden van het team M8E1  in het zonnetje gezet, omdat zij het team waren die de meeste loten hebben verkocht voor de Grote Clubactie. Voor de derde keer op rij mocht Annabelle Reinders een prijs in ontvangst nemen, omdat zij de allermeeste loten heeft verkocht voor onze club.