BARBEQUE1.jpg MC1_edited.jpg HOTDOGS_edited.jpg CLINIC 3_edited.jpg CLINIC WU2.jpg _R9A6039.jpg VRIENDINNNEN_edited.jpg KEEPER 2_edited.jpg SHFG 1_edited.jpg JONGENS_edited.jpg SHIRTS 2.jpg TENTEN_edited.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Woordje van de voorzitter

4-12-2018  | 

Beste leden en ouders van leden,

De donkere dagen voor Kerst zijn in aantocht. Het jaar 2018 loopt op zijn eind. Een mooi moment om even stil te staan bij de afgelopen maanden.

Waar ik in het vorige woordje nog aangaf dat we binnenkort kunnen spelen op het waterveld, is dit inmiddels een feit. Voor alle teams nog wennen. De verlichting werkt helaas nog niet helemaal zoals het zou moeten, maar we hopen dat dit binnenkort is opgelost.

De afgelopen maanden zijn er weer mooie dingen gebeurd binnen onze vereniging. De officiële opening met de gemeente, Ten Cate en onze naaste verenigingen. Op 25 november j.l. was er weer een gezellige super Sunday, georganiseerd door onze dames 1. Vorige week was er een hele leuke sinterklaasmiddag met onze jongste jeugdleden. Op de planning voor 15 december a.s., staat het hockeyfeest in Disney stijl. We kunnen wel stellen dat HCHN bruist!

Op hockeygebied zien we veel plezier binnen de teams. De meeste teams weten zich aardig te handhaven in hun klasse. Enkele teams zijn ingedeeld in een hogere klasse dan voorheen en daar waar het ene team zich met moeite er door heen slaat doet een ander het weer heel goed. Trots om te kunnen melden dat Dames 1, Jongens A1 en jongens D1 op dit moment op de eerste plek in hun poule staan. En niet te vergeten ons veteranenteam, die op een gedeelde 1eplek staan.

De komende tijd gaan de zaaltrainingen weer beginnen. Niet eerder hebben we zoveel teams gehad die meedoen aan de zaalcompetitie. We willen alle teams veel plezier en succes toewensen!

Nieuwbouw

Verder wil ik graag melden dat de laatste tijd een bouwcommissie zich bezig heeft gehouden met het ontwerpen van een verbouwplan voor onze accommodatie. Vanwege de uitbreiding van het nieuwe veld, hebben we de verplichting van de gemeente gekregen om 2 extra kleedkamers te realiseren. Naast de realisatie hiervan willen we o.a. de kantine uitbreiden, de huidige accommodatie renoveren en de toiletgroepen vernieuwen. De tekening is gereed en wordt aan de gemeente voorgelegd. Er zal straks gewerkt moeten worden met diverse projectgroepen. Heb je bijvoorbeeld financiële ervaring in het aanvragen van subsidies? Kun je in de uitvoering iets betekenen voor de vereniging? Of op enige andere wijze ons hiermee helpen? Laat het ons dan weten! We zullen vele handen nodig hebben om uiteindelijk voor onze vereniging iets moois te kunnen realiseren.

Bestuur

Onlangs zijn er wat wijzigingen geweest in het bestuur. Zoals inmiddels bekend is Jeroen ter Haar, bestuurslid algemene zaken, enige tijd geleden afgetreden. Ook Sharon Sourbag, secretaris, heeft aangegeven af te willen treden omdat ze zich liever met de uitvoering van zaken bezig houdt dan bestuursmatig. Beiden zijn en zullen gelukkig actief blijven binnen onze vereniging. Als bestuur zijn we heel erg blij te kunnen melden dat Michel Hoskens en Annemiek Borkent hebben aangegeven deze functies te willen overnemen. Zij zullen beiden de komende periode alvast gebruiken om kennis te maken met hun toekomstige portefeuilles.

Op 11 januari a.s. houden we zoals gebruikelijk een nieuwjaarsborrel. Uiteraard volgt hiervoor nog een uitnodiging. Tijdens deze nieuwjaarsborrel zal er een ingelaste ALV zijn. Tijdens deze ledenvergadering zal het bestuur Michiel en Annemiek voordragen als nieuwe bestuursleden voor de gemelde portefeuilles. Met deze invulling kunnen we ons in volle sterkte weer op de toekomst richten.

.  

Tot slot wens ik jullie namens het bestuur ,

FIJNE FEESTDAGEN EN EEN GEZOND, SPORTIEF 2018!

Met sportieve groeten,

 

Karin van Boxtel