KEEPER 2_edited.jpg HOTDOGS_edited.jpg BARBEQUE1.jpg SHIRTS 2.jpg VRIENDINNNEN_edited.jpg SHFG 1_edited.jpg _R9A6039.jpg TENTEN_edited.jpg CLINIC WU2.jpg CLINIC 3_edited.jpg MC1_edited.jpg JONGENS_edited.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Zaalhockey spelregel avonden bij HCHN

27-11-2018  | 

Omdat bijna alle teams van HCHN de komende maanden in de zaal gaan trainen en spelen, was er behoefte aan extra uitleg van de zaalhockey spelregels. Want wat is een blok? En mag je flatsen in de zaal? Mag een keeper in de cirkel liggend spelen? Hoe lang duurt een wedstrijd? En waar ga je staan bij het verdedigen van een strafcorner? Wat is de tijdstraf bij een groene kaart?

Gisteravond zat het clubhuis vol met spelers, scheidsrechters, coaches en ouders van HCHN, die de zaalhockey spelregels uitgelegd kregen door Bart van de Brink, KNHB bondsscheidsrechter. Met behulp van een power point presentatie kwamen de regels aan bod en er was voldoende tijd om vragen te stellen.

Wil je ook alles weten over de zaalhockey spelregels? Dan ben je van harte welkom op donderdag 29 november van 19.00-20.00 uur of op vrijdag 30 november van 19.30-20.30 uur in het clubhuis van HCHN en stel je vragen aan de bondsscheidsrechters die deze presentaties gaan geven.

Wil je alles thuis nog eens doorlezen? Zoals de verschillen tussen veld- en zaalhockey? Klik op deze link en je leest alles over de spelregels: https://www.knhb.nl/kenniscentrum/scheidsrechters/alles-over-de-spelregels

Met sportieve groet,

Marij de Vries

Arbitrage commissie HCHN