VRIENDINNNEN_edited.jpg TENTEN_edited.jpg BARBEQUE1.jpg MC1_edited.jpg CLINIC 3_edited.jpg HOTDOGS_edited.jpg SHIRTS 2.jpg CLINIC WU2.jpg _R9A6039.jpg KEEPER 2_edited.jpg SHFG 1_edited.jpg JONGENS_edited.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Nieuwe wedstrijdkleding!

19-10-2018  | 

Beste leden,

 

Het is een feit. Voor de periode 2019/2022 heeft HCHN een nieuw wedstrijdtenue. De sponsorcontracten met Intersport en BRABO zijn getekend. Wij zijn heel erg blij met deze samenwerking. De wedstrijdshirts krijg je in bruikleen van HCHN. De club schaft de wedstrijdshirts aan en deze hoef je niet zelf te kopen. Om het wedstrijdtenue compleet te krijgen, moet je wél zelf de oranje sokken met HCHN logo aanschaffen en het bijpassende zwarte rokje of korte broek van het merk BRABO.

 

Dit seizoen 2018/2019 is binnen HCHN een overgangsjaar. Vanaf volgend seizoen 2019/2020 wordt de nieuwe wedstrijdkleding verplicht, omdat ons contract met de vorige leverancier (REECE) is beëindigd. Deze kledingwijzer is onderdeel van de reglementen en voorwaarden voor lidmaatschap van HCHN. Het is dan niet toegestaan om een ander merk in je wedstrijdtenue te dragen.

 

Het wedstrijdtenue bestaat uit:

·        een wedstrijdshirt

·        oranje sokken met HCHN logo en naam

·        een zwart rokje of korte broek van BRABO

 

In dezelfde BRABO kledinglijn is er ook een keuze gemaakt voor een trainingspak:

·        een zwart BRABO trainingspak met HCHN logo.

 

Als je als team teamkleding wilt aanschaffen, dan is dit vanaf oktober 2018 de voorgeschreven kleding, zodat we als HCHN uniformiteit uitdragen. 

 

Vanaf deze herfstvakantie, kun je bij Intersport Ramon Zomer in Nijverdal de wedstrijdkleding kopen. De nieuwe kleding mag vanaf nu ook als wedstrijdkleding gedragen worden. De verwachting is dat we in de 2e helft van dit seizoen over kunnen gaan naar de nieuwe wedstrijdshirts. Daarover horen jullie binnenkort meer.

 

15% Korting tot 31 december 2018 bij Intersport Ramon Zomer

 

Ben je al toe aan nieuwe wedstrijdsokken, een rokje of korte broek, koop dan nu de nieuwe wedstrijdkleding met korting. Per 1 januari 2019 betaal je de normale verkoopprijs. Er zit geen korting op de wedstrijdsokken.

 

De normale verkoopprijzen van het wedstrijdtenue:

Skirt/Short € 28,50
Brabo Kousen (Clublogo) € 12,95
Tech Pant Kids (Clublogo) € 35,00
Tech Hoody Kids (Clublogo) € 39,95
Tech Pant Dames/Heren (Clublogo) € 39,95
Tech Hoody Dames/Heren (Clublogo) € 42,95
 

 

Sponsoring van teamkleding
Heb jij een sponsor gevonden die graag jullie teamkleding wil sponsoren? Of wil je je naam op je rokje of broek zetten? Overleg eerst even met de sponsorcommissie, zodat er geen strijdigheid met de hoofdsponsors ontstaat. En vraag naar de richtlijnen welk lettertype er op het rokje of broek gebruikt moet worden. We denken graag met je mee. Mail naar [email protected]
 Heb je nog vragen over de clubkleding? Mail dan naar [email protected]