VRIENDINNNEN_edited.jpg CLINIC 3_edited.jpg HOTDOGS_edited.jpg JONGENS_edited.jpg SHFG 1_edited.jpg SHIRTS 2.jpg _R9A6039.jpg TENTEN_edited.jpg CLINIC WU2.jpg MC1_edited.jpg KEEPER 2_edited.jpg BARBEQUE1.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Woordje van de voorzitter

18-10-2018  | 

Feestelijke opening waterveld

 

Beste HCHN-ers,

 

Als voorzitter kijk ik terug op een zeer bijzondere dag. 13 oktober jongsteleden, de opening van het nieuwe waterveld en het Bram Berger toernooi! Een dag met prachtig weer en vele mensen. Voordat de dag begon is een grote groep mensen, onder leiding van Eelco, rondom de club aan het werk geweest om het onkruid weg te halen en te vegen. Kortom, er voor zorgen dat alles netjes was. Het zijn dingen die vaak niet worden gezien, maar dank aan jullie allen! 

De dag begon met het Bram Berger toernooi, waar liefst 240 leden aan meededen. Prachtig om te zien hoe jong en oud samenwerkten tijdens de wedstrijden en diverse spelletjes speelden. Nog mooier om te zien was het, dat jong en oud s ’avonds laat, na de BBQ, nog steeds gezamenlijk aan het hockeyen waren. Complimenten aan de commissie die dit evenement toch in een redelijk kort tijdsbestek heeft georganiseerd, alsmede aan de PR commissie die voor veel publiciteit heeft gezorgd! 

Zoals iedereen heeft kunnen zien hadden we speciaal voor het openingsmoment alle commissieleden, sponsoren, leden van verdienste en ereleden uitgenodigd. De opkomst was geweldig en als kersverse voorzitter heb ik genoten van de verhalen van mensen die in het verleden bij HCHN betrokken zijn geweest. Het was mooi om te zien hoe het bijna een reünie was voor deze mensen en ik hoop dan ook dat ze zich betrokken blijven voelen bij HCHN.  

Om 14.45 uur vond de opening plaats van het nieuwe waterveld, weliswaar nog even zonder water, maar dat mocht de pret niet drukken. Onder begeleiding van de slagwerkgroep mocht ik, samen met erelid Marianne van den Broek en jongste lid Eliane Vinke, te midden van de vele mensen het nieuwe waterveld openen. De man van Marianne, Adri van den Broek is begin dit jaar overleden. Adri was ook erelid van HCHN en heeft heel veel betekent bij de realisatie van het zandveld. Niet voor niets was zijn bijnaam "Adje kunstgras”. De linten werden doorgeknipt en de jongste jeugd liet de oranje ballonnen meevoeren door de wind. Het applaus van alle leden, ouders, genodigden en andere belangstellenden bezorgde ons kippenvel.  

Tijdens de openingsceremonie mochten Eliane en Sem onze nieuwe kledinglijn presenteren, waar we heel erg trots op zijn. Deze kledinglijn komt van onze sponsor Intersport uit Nijverdal. Complimenten voor de kledingcommissie die hier heel erg veel tijd aan hebben besteed en wat is uitgemond in een prachtig resultaat.

Tot slot, was één van de hoogtepunten van de dag natuurlijk ook de wedstrijden tussen oud dames 1/dames 1 en oud heren 1/heren 1 die door velen werden aangemoedigd. Het was een hele bijzondere dag voor HCHN. Namens het bestuur wil ik op deze wijze iedereen die aanwezig was en HCHN een warm hart toedraagt, hartelijk danken voor jullie komst!

 

Met sportieve groet,  

Karin van Boxtel