_R9A6039.jpg MC1_edited.jpg CLINIC 3_edited.jpg CLINIC WU2.jpg VRIENDINNNEN_edited.jpg TENTEN_edited.jpg SHFG 1_edited.jpg BARBEQUE1.jpg SHIRTS 2.jpg HOTDOGS_edited.jpg KEEPER 2_edited.jpg JONGENS_edited.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Even voorstellen: HCHN’s nieuwste sponsoren!

21-9-2018  | 

Even voorstellen: HCHN’s nieuwste sponsoren!

De start van het nieuw hockeyseizoen betekende voor onze club ook de start van de samenwerking tussen HCHN en maar liefst vier nieuwe sponsoren. Vier compleet verschillende ondernemingen met één duidelijke overeenkomst: de liefde voor hockey en een warm hart voor HCHN!

 

Sponsoren maken de club

Op donderdag 13 september 2018 spraken deze nieuwe sponsoren hun commitment uit om HCHN financieel én materieel te ondersteunen in het bereiken van haar doelen. We zijn enorm blij met deze nieuwe boost op het sponsorvlak. Want geen enkele club of vereniging kan zonder sponsoren. Heel graag stellen we onze nieuwste sponsoren dan ook aan jullie voor.

 

‘Welcome in the game
Brabo, Bowlingboerderij Nijverdal, Intersport Ramon Zomer en Logique Nijverdal!’


Brabo

Zeg je Hockey dan zeg je Brabo. Brabo Hockey is een puur Nederlands hockeymerk met een rijke historie. Met haar vernieuwende technologieën, uitgebreide stickrange, trendy designs en complete accessoirespakket, heeft Brabo voor iedere hockeyer het juiste product. Brabo sticks zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen. Deze dragen bij aan de uitstekende speeleigenschappen. Dit is dan ook de reden dat vele nationale en internationale toppers kiezen voor Brabo.

Lees hier meer over deze HCHN-sponsor


Bowling Boerderij Nijverdal

Bowling Boerderij Nijverdal is sinds jaar en dag een gevestigde naam als restaurant in Overijssel. Gevestigd in een nostalgische, sfeerfolle boerderij waar de mogelijkheden eindeloos zijn.Beroemd om haar Twentsche Toafel, befaamd om haar bowlingbanen en gekend om haar (hapjes)buffetten, (verjaardags)feestjes en (bedrijfs)uitjes.  
Lees
hier meer over deze HCHN-sponsor

 

Intersport Ramon Zomer
De filosofie van Intersport Ramon Zomer is simpel: hoe leuker iets is, des te vaker je het doet. Dus helpt Intersport jou aan de juiste sportartikelen, en adviseert het team jou zo optimaal mogelijk waardoor jij het maximale aan plezier kunt beleven tijdens het hockeyen. That is how we bring ‘Sport to the People’.

Lees hier meer over deze HCHN-sponsor


Logique Nijverdal
Logique Nijverdal houdt zich dagelijks bezig met vervoer. Bekend om haar Same Day Delivery, internationaal sneltransport, vervoer met aanhanger of caravan én warehousing.
Dit jonge en dynamische bedrijf wordt gerund door enthousiaste medewerkers die kwaliteit boven kwantiteit en zorgvuldigheid boven snelheid stellen.
Lees hier meer over deze HCHN-sponsor

 

Ook sponsor worden van HCHN? Neem dan contact op met Sabine Gieliam  

 

[email protected]