_R9A6039.jpg CLINIC 3_edited.jpg KEEPER 2_edited.jpg VRIENDINNNEN_edited.jpg SHIRTS 2.jpg TENTEN_edited.jpg SHFG 1_edited.jpg HOTDOGS_edited.jpg CLINIC WU2.jpg BARBEQUE1.jpg JONGENS_edited.jpg MC1_edited.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Het wedstrijdseizoen is van start gegaan!

14-9-2018  | 

Afgelopen weekeinde waren er weer volop wedstrijden bij HCHN. Iedereen stond al een tijdje te trappelen om te beginnen. Sommige teams hadden al wat oefenwedstrijden gespeeld en anderen hadden slechts een training of twee gehad. Iedereen had er weer zin in. 

 

Ouders waren zaterdag in grote getalen langs de lijn. Bij de ‘Super Snack Sunday’ liepen veel jeugdteams rond om de elftallen aan te moedigen. HCHN komt dit jaar met een recordaantal elftallen uit. Naast de 5 jongste jeugdteams zijn er nu 11 meisjes en 3 jongens elftallen. Veel teams hebben een nieuwe samenstelling en moet er vooral hard gewerkt worden, om weer een eenheid te worden. Sommige teams willen graag een stapje hoger. Op het hogere niveau krijgen ze meer uitdaging en kunnen ze meer over hockey leren. Andere teams vinden het juist belangrijk om lekker ontspannen te hockeyen. Bij de senioren zijn de veteranen, heren 1 en 2 damesteams ingeschreven. We zijn blij verrast dat er in de oudere jeugd en de dames zoveel oud leden terugkeren. We denken dat het nieuwe waterveld hier zijn werking in heeft, maar hopen vooral ook dat de gezelligheid en de sportieve uitdagingen hier van invloed op zijn. Dames 1 gaat naar een klasse hoger spelen en heren 1 gaat eerst eens kijken hoe het is om weer in de standaard klasse uit te komen. We hopen natuurlijk dat de toestroom van nieuwe leden verder gaat, zeker in de jongenslijn.

 

De eerste wedstijden zitten erop. Het is nog even op zaterdag ‘dringen’ op één veld, maar daar komt snel verandering in. Sommige teams kwamen goed uit de startblokken en wonnen hun wedstrijd, anderen hebben hard gewerkt maar hadden wat moeilijker. Wil je lezen hoe het de teams vergaat en wat hun ambities zijn? Je kan met je lidnummer en wachtwoord inloggen in het HCHN-portal. Daar kun je teamverslagen lezen. Je kan voor je eigen team een verslag in de HCHN-portal toevoegen door op ‘invoeren’ te klikken. Het zou leuk zijn als alle teams verslagen met foto’s daar plaatsen, zodat we elkaar beter leren kennen en weten waar iedereen mee bezig is.

 

Tot slot! Ken je iemand die een keer een hockeytraining wil meemaken? Vrijdag 26 oktober a.s., in de herfstvakantie, is er een open training. Opgave kan op de website via het menu "lidmaatschap  en ga dan naar hockeyheld”. Of klik hier!