VRIENDINNNEN_edited.jpg HOTDOGS_edited.jpg KEEPER 2_edited.jpg CLINIC 3_edited.jpg CLINIC WU2.jpg SHIRTS 2.jpg SHFG 1_edited.jpg _R9A6039.jpg BARBEQUE1.jpg MC1_edited.jpg TENTEN_edited.jpg JONGENS_edited.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Zaterdag 15 september start de Grote Clubactie!

14-9-2018  | 

Ben je er al klaar voor? Help jij mee om geld in te zamelen voor HCHN? Zaterdag 15 september 2018 start de Grote Clubactie. We hopen dat jij HCHN helpt, om zoveel mogelijk loten te verkopen. Van de opbrengst per lot gaat maar liefst 80% (= € 2,40 per lot) naar onze clubkas! Een lot kost € 3,-.

Ons doel dit jaar is om het geld te besteden aan ‘de dug-outs’ op ons nieuwe waterveld. Dit doel is voor ieder lid van onze vereniging van groot belang. We willen deze keer ook een dringend beroep doen aan alle leden! Van jong tot oud die zich wil inzetten voor onze vereniging.

Hieronder lees je meer informatie over de Grote Clubactie.

Wat is de bedoeling?
Alle leden krijgen 1 boekje mee. In de boekjes zitten loten, deze worden verkocht met automatische incasso. De koper vult zijn gegevens en rekeningnummer in bij ‘Eenmalige Machtiging’. Let op! Vraag bij het invullen van de gegevens naar het volledige rekeningnummer met IBAN en vergeet de handtekening niet! Het bedrag wordt éénmalig van de rekening afgeschreven, op het bankafschrift staat het lotnummer. Wanneer de koper een lot heeft gekocht, krijgt deze persoon een bedankbriefje.

 

Hoe wordt je Grote Clubactie Kanjer
Grote Clubactie Kanjer kan je worden door zoveel mogelijk Grote Clubactie loten te verkopen voor HCHN. Wordt je uitgeroepen tot Kanjer, dan heb je de meeste loten verkocht en hebben we een leuke beloning voor je. Ook voor het team dat de meeste loten verkoopt hebben we iets leuks.

 

Hoe komt je aan een boekje?
De boekjes worden door de trainers/coaches uitgedeeld.

 

Wanneer is de actie?
De Grote Clubactie 2018 is gestart op zaterdag 15 september. Vanaf die dag mag je beginnen met de lotenverkoop. De actie loopt tot 20 november 2018.

 

Boekje inleveren
Is het boekje vol of is hij/zij klaar met verkopen? Lever het boekje dan uiterlijk 20 november in bij je coach/manager.

Wij hopen dat we dit jaar een geweldig resultaat gaan neerzetten.

Succes met de verkoop!