SHIRTS 2.jpg BARBEQUE1.jpg TENTEN_edited.jpg _R9A6039.jpg SHFG 1_edited.jpg KEEPER 2_edited.jpg CLINIC 3_edited.jpg VRIENDINNNEN_edited.jpg CLINIC WU2.jpg MC1_edited.jpg JONGENS_edited.jpg HOTDOGS_edited.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Waterveld voor HCHN!

10-7-2018  | 

In de raadsvergadering van vandaag, heeft de gemeenteraad zojuist haar akkoord gegeven een waterveld voor HCHN aan te leggen. We zijn ontzettend blij, dat na de vele overlegmomenten de afgelopen maanden en de grote inspanningen van de gemeente, er nog dit jaar het waterveld gerealiseerd wordt!

Het grote voordeel van een waterveld is, dat de ballen veel sneller gaan. Er moet sneller gehandeld worden, minder kans op blessures én er kan op een hoger niveau gehockeyd worden. De afgelopen jaren is ons ledenaantal zeer gegroeid, waardoor we de laatste jaren vaak thuiswedstrijden elders moesten spelen. Dit jaar hebben we weer 55 nieuwe leden kunnen verwelkomen en hebben we meer teams dan ooit. We hopen dat we rondom de herfst al onze thuiswedstrijden weer gewoon in Nijverdal kunnen spelen.

Zolang we geen tweede veld hebben mogen we de sportvelden van de Nijverdalse Korfbalclub gebruiken. We zijn daar zeer dankbaar voor. Binnen het bestuur gaan we vanaf nu ook aan de slag om de mogelijkheden voor verbetering van de accommodatie te bespreken.