BARBEQUE1.jpg JONGENS_edited.jpg SHFG 1_edited.jpg CLINIC 3_edited.jpg SHIRTS 2.jpg TENTEN_edited.jpg CLINIC WU2.jpg _R9A6039.jpg KEEPER 2_edited.jpg VRIENDINNNEN_edited.jpg MC1_edited.jpg HOTDOGS_edited.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Rabo Clubkas Campagne.

1-5-2018  | 
Jouw stem is geld waard!
Rabobank Noord en West Twente draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabo Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Noord en West Twente stelt € 185.000,- beschikbaar! Ook HCHN doet mee aan de Rabo Clubkas Campagne!

Stemmen
Vanaf dinsdag 1 mei tot en met maandag 21 mei mogen klanten van Rabobank Noord en West Twente drie stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 185.000,- te delen door het totaal aantal uitgebrachte stemmen. HCHN ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Oproep aan alle klanten
Het is voor HCHN belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen
deze bijdrage goed gebruiken voor het opleiden van trainers en coaches.
Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan HCHN tijdens de Rabo Clubkas Campagne van Rabobank Noord en West Twente. 

Kijk voor meer info over de Rabo Clubkas Campagne op www.clubkascampagne.nl/nwt
Bedankt voor jouw steun!

STEM VANDAAG NOG 2x.