TENTEN_edited.jpg KEEPER 2_edited.jpg JONGENS_edited.jpg CLINIC 3_edited.jpg SHFG 1_edited.jpg SHIRTS 2.jpg BARBEQUE1.jpg CLINIC WU2.jpg MC1_edited.jpg HOTDOGS_edited.jpg VRIENDINNNEN_edited.jpg _R9A6039.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Spaar gratis mee voor HCHN

14-4-2018  | 

‘Hoe vaak per dag klik jij?’ 

We klikken met z’n allen dagelijks oneindig vaak. Op onze telefoon, onze laptop, op Facebook en Whatsapp. Niks nieuws. Maar wist je dat je met jouw kliks direct geld kunt verdienen voor de club?
HCHN doet namelijk mee aan Sponsorkliks: hét sponsorprogramma voor verenigingen, waarmee leden gratis kunnen sparen voor hun club bij alle online aankopen die ze doen.

Sparen voor HCHN met één klik extra – zo werkt het gratis sponsoren
Het concept is heel simpel. Bestel je wel eens iets online? Mooi zo, blijf dat vooral doen. Elke aankoop bij een van de deelnemende webwinkels leveren HCHN een commissie op terwijl jij gewoon dezelfde prijs betaalt….het kost jou dus niets extra. En of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld bol.com gaat of je surft via SponsorKliks.nl, jij betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een leuk bedrag uit!

Spaar je mee voor HCHN? 
Zorg er dan voor dat je voortaan je online aankopen doet via de HCHN SponsorKliks-pagina. Stel je eens voor dat al onze leden dit vanaf nu doen bij hun online aankopen? Dat levert snel en eenvoudig geld op waarmee we mooie dingen kunnen doen voor de club. Met het gespaarde geld, hebben we dit jaar als doel om nieuw hockeytouw te kopen. Ideaal om te gebruiken tijdens de training voor de vele afzettingsvormen op het veld en een prachtige oplossing om flexibel en snel aparte zones te creëren en gevarieerde oefeningen mee te doen zonder dat de ballen het hele veld over vliegen tijdens de training. Spaar je mee?

Banner als handige ingang naar al jouw online aankopen
Ga dus voor jouw volgende online aankoop eerst even langs www.hchn.nl en klik op de SponsorKliks-banner op onze homepage om online te shoppen bij Bol.com, Coolblue, Zalando, HEMA, Wehkamp , Thuisbezorgd.nl, Booking.com en zo’n 300 andere bekende webwinkels. Of klik hier voor sponsorkliks.

Download de SponsorKliks app
Koop je ook mobiel online? Download dan de SponsorKliks APP (Android en Apple iOS) zodat je altijd en overal kunt sparen voor de club. Handig! Klik hier voor playstore en hier voor iTunes.

Laten we met z’n alleen een mooi bedrag bij elkaar klikken. Met het bij elkaar geklikte bedrag kunnen we mooie dingen voor de club aanschaffen.