MC1_edited.jpg CLINIC WU2.jpg KEEPER 2_edited.jpg BARBEQUE1.jpg TENTEN_edited.jpg _R9A6039.jpg SHIRTS 2.jpg CLINIC 3_edited.jpg HOTDOGS_edited.jpg SHFG 1_edited.jpg VRIENDINNNEN_edited.jpg JONGENS_edited.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Oproep!

3-4-2018  | 
HCHN is opzoek naar:
  1. Is fotografie je hobby? Ben je vaak op de club en voel je je betrokken bij HCHN? Wordt HCHN fotograaf! Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger die tijdens onze evenementen, wedstrijden en activiteiten bij HCHN foto’s wil maken. Deze foto’s kunnen we archiveren in ons google-account, inzetten op onze website, voor social media en het clubblad. Meld je aan bij [email protected] en we nemen contact met je op. 
  2. Ben jij een hockeyer die zijn/haar weg wel weet te vinden binnen social media? Vind jij het leuk om ons te helpen om Instagram op te zetten? Meehelpen om social media binnen HCHN te vergroten? Meld je aan voor Social Media Expert bij [email protected] Leuk om op je CV te plaatsen!
  3. Vind je het leuk op de woensdagmiddag (1x in de maand) te helpen achter de bar? De bar een beetje op orde te houden. Gezellig een kopje koffie maken voor ouders, even letten op kinderen die opgevangen moeten worden vanuit de training of nieuwe ouders wat wegwijs maken in de club. Dan is de woensdagmiddag barploeg echt iets voor jou. Meld je aan bij [email protected] of vraag om meer informatie, we nemen contact met je op.
Kijk voor vacatures altijd hier. Samen maken we de club.