CLINIC WU2.jpg VRIENDINNNEN_edited.jpg TENTEN_edited.jpg KEEPER 2_edited.jpg MC1_edited.jpg HOTDOGS_edited.jpg SHIRTS 2.jpg SHFG 1_edited.jpg CLINIC 3_edited.jpg _R9A6039.jpg JONGENS_edited.jpg BARBEQUE1.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

HCHN Redactie

3-4-2018  | 
Nieuw bij HCHN is de redactie! Een communicatie team van vrijwilligers die zich onder andere inzet om de website te verbeteren, een clubblad te realiseren en vooral jullie als clubleden en ouders te informeren.

Wij zijn op zoek naar nieuws, weetjes, hockey verhalen en wat je graag wilt laten weten aan HCHN. Het kan zijn een evenement wat georganiseerd wordt en daar wil je een oproep voor doen. Je wilt graag meer over je team vertellen of een verslag doen van een teamuitje. Commissies die belangrijke informatie willen delen aan de club, kunnen hun informatie hierover aan ons mailen. 

Wat wij doen is dat we voor jou je tekst redigeren en zorgen dat het juiste communicatiemiddel voor je informatie ingezet wordt. Voel je niet bezwaard als je het lastig vind om een tekst aan te leveren. Wij zijn er voor jou om je te zorgen dat je informatie op de juiste manier weergegeven wordt. Handig om bij je tekst een foto of passende afbeelding toe te voegen, zodat we er een mooi bericht van kunnen maken. We staan natuurlijk klaar voor jou als commissielid, ouder of clublid. Mail naar [email protected] en wij gaan aan de slag. Samen blijven we op de hoogte.

De nieuwsberichten worden natuurlijk op de website geplaatst en kun je direct op je mobiel ontvangen. Handig, als er belangrijke mededelingen zijn dat je op de hoogte bent. De nieuwsberichten worden als ‘push-bericht’ via de LISA-app verstuurd en ontvang je direct op je mobiel. Om pushberichten te kunnen ontvangen, dien je toestemming te geven. Heb je dit nog niet ingesteld in je LISA-app? Doe dit direct op deze manier:
  • bij de iPhone via Instellingen - LISA - Sta berichtgeving toe;
  • bij Android via Instellingen - Apps - LISA - App-instellingen: meldingen selecteren vervolgens meldingen toestaan.

Groetjes,
Gischja van de Kasteele (communicatie coördinator)  
Myrthe van Egmond (teksten schrijven en redigeren)
Monique Pluimers (plaatsing berichten website en Facebook)
Paula Hofrichter (tekst redigeren, vaste content en advies)
René van Rhijn (vormgeving)
Sandra Dubbink (teksten schrijven en redigeren)