MC1_edited.jpg CLINIC 3_edited.jpg JONGENS_edited.jpg SHFG 1_edited.jpg HOTDOGS_edited.jpg SHIRTS 2.jpg VRIENDINNNEN_edited.jpg KEEPER 2_edited.jpg _R9A6039.jpg CLINIC WU2.jpg BARBEQUE1.jpg TENTEN_edited.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Rik Busser: vrijwilliger van het jaar 2018

27-1-2018  | Wat gaat de tijd snel. Het is alweer een week geleden dat de gezellige nieuwjaarsborrel plaatsvond. Karin, onze kersverse voorzitter. sprak de leden, ouders en vrijwilligers toe. Natuurlijk stonden we samen allereerst stil bij het overlijden van Adri van den Broek, hij zou blij zijn geweest met de opkomst van dit jaar. 
Daarna was er aandacht voor het lid (Annabelle Reinders) en het team (M6E2) dat de meeste loten had verkocht tijdens de Grote Clubactie. De opbrengst was dit jaar maar liefst €4247. Een geweldig opbrengst waar wij met zoveel leden voor hebben gezorgd. 
Maar het hoogtepunt was de benoeming van Rik, hij mag zich dit hele jaar 'Vrijwilliger van het Jaar' noemen. Hij verdient deze titel en ik zou zeggen: als je hem tegenkomt, feliciteer hem dan even en vraag of je hem ergens mee kan helpen!