VRIENDINNNEN_edited.jpg CLINIC 3_edited.jpg KEEPER 2_edited.jpg HOTDOGS_edited.jpg JONGENS_edited.jpg TENTEN_edited.jpg SHIRTS 2.jpg BARBEQUE1.jpg CLINIC WU2.jpg MC1_edited.jpg SHFG 1_edited.jpg _R9A6039.jpg
 
 

Bram Berger dag

Bram Berger was een bijzonder lid van onze club. Als docent lichamelijke opvoeding leverde hij een grote bijdrage (in de jaren '80 en '90) aan de promotie van het hockey onder de Nijverdalse jeugd. Daarnaast was hij een grote steunpilaar voor HCHN als familieclub. 
Bram Berger was de bedenker en tevens naamgever van de welbekende Bramdag, de traditionele seizoensopening bij HCHN, waarbij iedereen, jong en oud, met elkaar samen geniet van het hockeyspel en de gezelligheid. 
Hij kwam uit den Haag en speelde vroeger bij de welbekende club HDM. Een club die tot op heden nog een familieclub bij uitstek is met een dames 1 die uitkomt in de hoofdklasse en een heren 1 in de promotieklasse (2018-2019).

De laatste keer dat Bram Berger op ons veld was in 2003 en natuurlijk bij de Bramdag.

Zaterdag 13 oktober is het Bram Berger Dag!

Bram Berger Dag wordt een dag vol hockey, sportiviteit, plezier, en feest. Een dag voor alle spelers. Van F tot A, dames en heren, en alle vrijwilligers, leden en oud-leden, bestuur, ouders, sponsors en iedereen die betrokken wil zijn bij onze mooie hockeyclub. Een memorabele dag waarop het nieuwe veld geopend zal worden en de eerste aftrap genomen zal worden.

Wat gaan we allemaal doen?

11.30 uur: ontvangst

12.00 uur: hockeytoernooi

14.45 uur: opening nieuwe veld!

15.15 uur: vervolg toernooi 

17.00 uur: Uitreiking seizoensbekers

17.30 uur: BBQ 

Je hoeft je niet aan te melden, we rekenen op ieders komst. Mocht je onverhoopt niet kunnen komen, meld je dan tijdig af bij je teamcoach. Dus zet het in je agenda en hou de dag vrij, tot zaterdag de 13e