TENTEN_edited.jpg CLINIC 3_edited.jpg JONGENS_edited.jpg MC1_edited.jpg SHIRTS 2.jpg SHFG 1_edited.jpg BARBEQUE1.jpg KEEPER 2_edited.jpg VRIENDINNNEN_edited.jpg HOTDOGS_edited.jpg CLINIC WU2.jpg _R9A6039.jpg
 
 

Sponsor worden?

Wel eens gedacht aan sponsoring van een hockeyclub?


De doelgroep, mogelijkheden, kansen en kosten zullen u zeker aanspreken!

Waarom hockey sponsoren?

Door sponsoring van een hockeyclub bereikt u een breed publiek. Door de populariteit van de sport wordt hockey inmiddels door een heel diverse groep mensen beoefend, die een goede afspiegeling is van de maatschappij. Daar zijn wij natuurlijk erg blij mee, want hockey is voor iedereen.

Hockey is een sport met een goed imago. Fair play en sportiviteit staan hoog in het vaandel.

Daarnaast is hockey een van de snelst groeiende sporten. Ruim 250 000 mensen beoefenen deze mooie sport en dit aantal blijft groeien.

De goede resultaten van het Nederlands hockeyteam zorgen voor veel positieve media-aandacht.

Samenvattend; door het sponsoren van een hockeyclub komt u rechtstreeks in contact met interessante doelgroepen.

Waarom HCHN sponsoren?

HCHN is al ruim 40 jaar een bekende sportclub in de regio, die positief in het nieuws komt.

Het ledenaantal groeit gestaag (groeiverwachting is 400 leden binnen enkele jaren, is nu 290). HCHN heeft de ambitie binnen enkele jaren een extra hockey waterveld en clubhuis neer te zetten. Ter onderbouwing is een beleidsnota en een notitie: "HCHN in ontwikkeling" gemaakt. Klik op de link om ze te lezen.

Daarnaast kosten de lopende zaken ook geld, zoals; wedstrijdkleding, organiseren van toernooien, onderhoud veld en gebouw.

HCHN speelt in de regio Drachten/Harderwijk/Nijmegen/Enschede.

HCHN wil een platform zijn waar u als sponsor commerciële activiteiten kunt ontplooien richting een voor u interessante doelgroepen. Het simpelweg plaatsen van een sponsorbord is voor ons onvoldoende. Wij zetten samen met u acties op touw, waarbij u de doelgroep actief en direct kunt benaderen. HCHN laat zich hierbij adviseren door mensen uit de marketingwereld.

Welke sponsormogelijkheden zijn er?

U kunt bijvoorbeeld een advertentie plaatsen op de clubcasting in de kantine (vanaf 75 euro), een team sponsoren (vanaf 250 euro per jaar excl. aanschaf kleding), of een evenement sponsoren. Er zijn nog talloze andere mogelijkheden.

Interesse in meer exposure voor uw bedrijf? Mail dan uw gegevens (naam, naam van het bedrijf, telefoonnummer) naar de sponsorcommissie [email protected] en we neem snel contact met u op.