JONGENS_edited.jpg SHFG 1_edited.jpg BARBEQUE1.jpg CLINIC 3_edited.jpg HOTDOGS_edited.jpg VRIENDINNNEN_edited.jpg CLINIC WU2.jpg KEEPER 2_edited.jpg SHIRTS 2.jpg MC1_edited.jpg _R9A6039.jpg TENTEN_edited.jpg
 
 

Sevens Oost

De Sevens Oost is een trainingsavond voor de vaste trimmers, maar ook voor ouders / geïnteresseerden die eens willen proberen om een balletje te slaan! 
 
De training wordt eens in de twee weken gegeven zodat iedereen de avond wat gemakkelijker in kan plannen in zijn/haar agenda.
 
Tijdens deze avond wordt er zowel aandacht geschonken aan technische en tactische elementen van het hockey. Er wordt gezellig door elkaar heen getraind. Als  de groep het toelaat wordt er gesplitst in beginners en gevorderden. 

Kom je ook?

Het programma van de Sevens Oost is als volgt:
20.00 uur – koffie
20.15 uur – inlopen, oefening en partij
21.45 uur – de derde helft
De trainingen zijn dit seizoen nog op 13 juni en 27 juni.
Zoals gezegd, je hoeft dus geen ervaring te hebben om te komen hockeyen en nieuwe spelers zijn altijd van harte welkom!

Per avond worden de spelers verdeeld in teams waarbij beginners en gevorderden door elkaar worden gemixt. De ervaren hockeyers en mannen mogen alleen elkaar verdedigen (soort korfbal regel). Op de club zijn sticks te leen. Graag sportschoenen met zachte noppen, scheenbeschermers en een bitje zelf meenemen.

De kosten voor de Sevens Oost zijn als volgt:
het Sevens Oost lidmaatschap is voor degene die regelmatig mee doet. De kosten hiervoor bedragen € 40,-;
een enkele deelname kost € 5,-

Heb je een lidmaatschap, dan betaal je dus voor een heel seizoen en betaal je geen losse deelname. Je kunt je aanmelden via de website.
Sevens Oost – voor iedereen die een balletje wil slaan.