HOTDOGS_edited.jpg JONGENS_edited.jpg zaalhockeysticks.jpg MC1_edited.jpg BARBEQUE1.jpg VRIENDINNNEN_edited.jpg TENTEN_edited.jpg KEEPER 2_edited.jpg CLINIC WU2.jpg CLINIC 3_edited.jpg
 
 

Kleding

Beste leden,

Het is een feit. Voor de periode 2019/2022 heeft HCHN een nieuw wedstrijdtenue. De sponsorcontracten met Intersport en BRABO zijn getekend. Wij zijn heel erg blij met deze samenwerking. De wedstrijdshirts krijg je in bruikleen van HCHN. De club schaft de wedstrijdshirts aan en deze hoef je niet zelf te kopen. Om het wedstrijdtenue compleet te krijgen, moet je wél zelf de oranje sokken met HCHN logo aanschaffen en het bijpassende zwarte rokje of korte broek van het merk BRABO. Vanaf seizoen 2019/2020 wordt de nieuwe wedstrijdkleding verplicht, omdat ons contract met de vorige leverancier (REECE) is beëindigd.

Deze kledingwijzer is onderdeel van de reglementen en voorwaarden voor lidmaatschap van HCHN. Het is dan niet toegestaan om een ander merk in je wedstrijdtenue te dragen.

Het wedstrijdtenue bestaat uit:
• een wedstrijdshirt
• oranje sokken met HCHN logo en naam
• een zwart rokje of korte broek van BRABO

In dezelfde BRABO kledinglijn is er ook een keuze gemaakt voor een trainingspak:
• een zwart BRABO trainingspak met HCHN logo.

Als je als team teamkleding wilt aanschaffen, dan is bovenstaande informatie de richtlijn zodat we als HCHN uniformiteit uitdragen. De normale verkoopprijzen van het wedstrijdtenue zijn bij benadering:
Skirt/Short € 28,50
Brabo Kousen (Clublogo) € 12,95
Tech Pant Kids (Clublogo) € 35,00
Tech Hoody Kids (Clublogo) € 39,95
Tech Pant Dames/Heren (Clublogo) € 39,95
Tech Hoody Dames/Heren (Clublogo) € 42,95

Sponsoring van teamkleding
Heb jij een sponsor gevonden die graag jullie teamkleding (trainingspak) wil sponsoren? Overleg eerst even met de sponsorcommissie, zodat er geen strijdigheid met de hoofdsponsors ontstaat. En vraag naar de richtlijnen welk lettertype er op het trainingspak gebruikt moet worden. We denken graag met je mee. Mail naar [email protected] Heb je nog vragen over de clubkleding? Mail dan naar [email protected]